Tijana Dapčević i Boško Jakovljević u spotu inspirisanom romanom Vesne Dedić!

Izvor: Svet plus, 13.Avg.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapčević i Boško Jakovljević u spotu inspirisanom romanom Vesne Dedić!

Tijana Dapčević i Boško Jakovljević u spotu inspirisanom romanom Vesne Dedić! Pesma “Nikad nisam” je već u julu postala omiljena balada na mnogim radio stanicama u regionu. Spot se snima u hotelu “Amsterdam” i na Zelenom vencu.

Tijana Dapčević i Boško Jakovljević treći put zajedno snimaju video spot za jednu muzičku numeru. Ovog puta za sjajnu baladu „Nikad nisam“, koju je specijalno za istoimeni, najnoviji roman Vesne Dedić napisao Dragan Brajović Braja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Tijana Dapčević u spotu svira violončelo i peva pesmu glavne junakinje Katarine. Glavnog junaka romana “Nikad nisam”, lik fatalnog pilota Konstantina, u spotu koji režira Ivica Vidanović za “Cinnamon Films”, dočaraće Boško Jakovljević. Pesma “Nikad nisam” je već u julu postala omiljena balada na mnogim radio stanicama u regionu. Spot se snima u hotelu “Amsterdam” i na Zelenom vencu.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.