Pogledajte kako je izgledalo snimanje novog spota Tijane Dapčević

Izvor: Svet, 13.Avg.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je izgledalo snimanje novog spota Tijane Dapčević

Na jednom od krovova Beograda i Zelenom vencu danas je snimljen spot za baladu Tijane Dapčević koja je već postala hit na radio stanicama u regionu a koju je za roman “Nikad nisam” pisao Braja.

Glavnog junaka romana “Nikad nisam”, lik fatalnog pilota Konstantina u spotu koji režira Ivica Vidanović za Cinemonfilm dočaraće Boško Jakovljević.

Pesma “Nikad nisam” je već u julu postala omiljena balada na mnogim radio stanicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u regionu.

Roman “Nikad nisam” je inače apsolutni hit leta jer su se devojke širom regiona pronašle u ljubavnoj priči čija se junakinja trudi da joj budućnosti umesto prošlosti bude lepši deo života.
promopromo
The post Pogledajte kako je izgledalo snimanje novog spota Tijane Dapčević appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.