The Frajle promovisale novi album: Color Press Group medijski podržava koncerte u Beogradu i Novom Sadu u humanitarnoj noti

Izvor: Scandal.rs, 11.Nov.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Frajle promovisale novi album: Color Press Group medijski podržava koncerte u Beogradu i Novom Sadu u humanitarnoj noti

Drugi deo priče o ljubavi od juče je pred fanovima grupe The Frajle. Sa albumom “B strana ljubavi”, u izdanju PGP RTS-a, Frajle su ponovo napravile korak napred, donele novi zvuk, pesme na španskom i francuskom i sve to kroz saradnju sa Ante Gelom, Alkom Vujicom, Goranom Karanom i Manjifikom. Potpis na mesto producenta i ovog puta stavio je Vojislav Aralica.

Protekla godina je bila vrlo zanimljiva, sa puno putovanja, ljubavi, poznastava. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Nikada ne znate gde će vas inspiracija naći. Nas je našla na svim tim mestima, uzele smo najbolje i stavile u svaku pesmu. Super je, jer sve te trenutke kroz pesme delimo sa publikom. Drago nam je što je ova naša priča dobila još jednu dobru – humanitarnu stranu, hrabru i neverovatnu Natašu Kovačević”, kažu Frajle.

“B strana ljubavi” ekskluzivno će se prodavati u Lilly drogerijama, a promocija je protekla upravo u predstavljanju pete Frajle – košarkašice Nataše Kovačević i partnera koji su zajedno sa četiri šarmantne dame u novoj, humanitarnoj ulozi – Lilly drogerija, Coca cola, Color press grupe i Naxi radija.

Od svakog prodatog diska 150 dinara biće uplaćeno u Fondaciju Nataše Kovačević.

Ispred Color Press Grupe obratila se Milica Đokić, direktorka korporativnih komunikacija:

U našim medijima uvek smo imali mesta za sve one koji su spremni da se odreknu dela profita i time pomognu ugrožene, reše problem ili podstaknu pozitivne stvari, u ovom slučaju, ženski sport. I sami se trudimo da raznim akcijama i CSR aktivnostima opravdamo poverenje naših čitalaca.

I koncerti koji su zakazani u Beogradu, 3. decembra i u Novom Sadu, 6. decembra imaće humanitarnu notu. Od svake prodate karte 200 dinara biće uplaćemo u Natašinu Fondaciju.

Album “B strana ljubavi” je raznolik i slušaoci će krenuti od pesme “Menjam dane”, preko “Imala je lijepu rupicu na bradi” i “Vo kosi da ti spijam” Tošeta Proeskog, do drugačijeg zvuka u pesmama „Tajna“, te pesama “Luda za tobom”, “Sarajevo“, balada „Zašto ljubav mora da se krije“ i „Moli me, moli“. Jedinstvena numera „Nevolja“ biće pravi magnet za slušaoce, a poslastica će biti pesma „Štiklice (Tacones)“ na španskom jeziku i za ljubitelje gitare „Je suis folle de toi“ sa Stochelom Rosenbergom.

Kreativni tim Sever Zolak, fotograf i dizajner Nikola Vučićević, učinili su da album ima prepoznatljiv izgled. Briga o stajlingu i ovog puta bila je u rukama stiliste Srđana Švelje i Norberta Horvata, mađioničara za frizure.

”B strana ljubavi” od danas je u prodaji u Lilly drogerijama u Beogradu, a od 14. novembra u ostalim gradovima širom cele Srbije.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Kovačević je nova frajla

Izvor: Blic, 11.Nov.2015

Grupa “The Frajle” promovisale su novi album “B strana ljubavi” koje su objavile u izdanju PGP RTS-a...Ovim CD-om napravile su korak napred pa su neke numere urađene na španskom i francuskom jeziku. Frajle su takođe odlučile da s novim albumom predstave još jednu članicu i to košarkašicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.