Frajle predstavile novi album - B strana ljubavi

Izvor: Story, 11.Nov.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frajle predstavile novi album - B strana ljubavi

Drugi deo priče o ljubavi od danas je pred fanovima grupe The Frajle.

The Frajle, foto: Promo

Sa albumom B strana ljubavi, u izdanju PGP RTS a, Frajle su ponovo napravile korak napred, donele novi zvuk, pesme na španskom i francuskom i sve to kroz saradnju sa Ante Gelom, Alkom Vujicom, Goranom Karanom i Magnifikom. Potpis na mesto producenta i ovog puta stavio je Vojislav Aralica.

- Protekla godina je bila vrlo zanimljiva, sa puno putovanja, ljubavi, poznanstava. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Nikada ne znate gde će vas inspiracija naći. Nas je našla na svim tim mestima, uzele smo najbolje i stavile u svaku pesmu. Super je, jer sve te trenutke kroz pesme delimo sa publikom. Drago nam je što je ova naša priča dobila još jednu dobru – humanitarnu stranu,  hrabru i neverovatnu Natašu Kovačević. - kažu Frajle.

 

B strana ljubavi ekskluzivno će se prodavati u Lilly drogerijama, a promocija je protekla upravo u predstavljanju pete Frajle – košarkašice Nataše Kovačević i partnera koji su zajedno sa četiri šarmantne dame u novoj, humanitarnoj ulozi – Lilly drogerija, Coca Cola, Color press grupe i Naxi radija.

Od svakog prodatog diska 150 dinara biće uplaćeno u Fondaciju Nataše Kovačević.

I koncerti koji su zakazani u Beogradu, 3.decembra i u Novom Sadu, 6.decembra imaće humanitarnu notu. Od svake prodate karte 200 dinara biće uplaćemo u Natašinu Fondaciju.

Album B strana ljubavi je raznolik i slušaoci će krenuti od pesme Menjam dane. preko Imala je lijepu rupicu na bradi i Vo kosi da ti spijam Tošeta Proeskog, do drugačijeg zvuka u pesmama Tajna, te pesama Luda za tobom, Sarajevo, balada Zašto ljubav mora da se krije i Moli me, moli. Jedinstvena numera Nevolja biće pravi magnet za slušaoce, a poslastica će biti pesma Štiklice (Tacones) na španskom jeziku i za ljubitelje gitare Je suis folle de toi sa Stochelom Rosenbergom.

Kreativni tim Sever Zolak, fotograf i dizajner Nikola Vučićević, učinili su da album ima prepoznatljiv izgled. Briga o stajlingu i ovog puta bila je u rukama stiliste Srđana Švelje i Norberta Horvata, mađioničara za frizure.

B strana ljubavi od danas je u prodaji u Lilly drogerijama u Beogradu, a od 14. novembra u ostalim gradovima širom cele Srbije.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.