Teya Dorina MAJKA UPOREDILA Breskvicu i svoju ćerku nakon finala PZE: Njena pesma je pokretačka, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 15:26

Teya Dorina MAJKA UPOREDILA Breskvicu i svoju ćerku nakon finala PZE: "Njena pesma je pokretačka, ali..."

Otvoreno progovorila i o glasovima.

Mlada umetnica Teya Dora je sinoć odnela je pobedu na "Pesmi za Evroviziju" numerom "Ramonda", o čemu danas piše ceo region.

Jasna Jojić, Teodorina majka, uključila se uživo u "Novo jutro", kako bi sumirala utiske od prošle noći.

Jasna je, vidno uzbuđena, dala svoj komentar, pa se osvrnula i na Anđelu Ignjatović Breskvicu, koja je takođe važila za favorita i sinoć dobila ubedljivo najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasova publike.

- Svi strani analitičari, još od prvog dana svuda su pisali Ramonda Beograd 2025. godine. Teodora je sa jednom tihom baladom imala samo desetak hiljada glasova manje od Breskvice, koja je imala jednu fantastičnu pesmu, koja je velika, pokretačka, za stadione, ali je ovo možda bolji izbor za Evroviziju. Po mom ukusu, zato što su sve ostale pesme tamo su ono što najviše volimo, da skačemo i uživamo, punog ritma. Samo Francuska i evo Teodora imaju prekrasne balade, a nadam se da je naša bolja - rekla je Teya Dorina majka, a zatim se osvrnula na kompoziciju "Ramonda".

- Ona je kompozitor i tekstopisac pesme. Imala i svoj tim ljudi koji je pomogao, ali je ona autor. Kao i za Džanum, koja je poznata širom sveta. Ramonda je jedna divna pesma, koja je nastala iz velike potrebe Teodore da je napravi, baš je želela o Ramondi da piše. Ramonda je simbol nade, izlazak iz mraka, u bolje - navela je Jasna i istakla da je od uzbuđenja jedva spavala.

- Celu noć sam čitala i slala poruke, jer su stizale non-stop - navela je Teya Dorina majka u jutarnjem programu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.