Teya Dora pobednica PZE 2024. - Snažnom porukom ujedinila Srbiju, Breskvica drugoplasirana

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 01:41

Teya Dora pobednica PZE 2024. - Snažnom porukom ujedinila Srbiju, Breskvica drugoplasirana

Iza nas je spektakl kakav će se pamtiti!

Večeras je pod pokroviteljstvom RTS-a održano finale "Pesme za Evroviziju" 2024. godine. Program su vodili veterani ove manifestacije - Kristina Radenković, Dragana Kosjerina i Stefan Popović, a timu se pridružio i glumac, Slaven Došlo.

Nakon polufinalnih večeri održanih 27. i 29. februara, 16 takmičara izborilo se da večeras pokažu zašto bi baš oni trebali da predstavljaju našu državu u Malmeu od 7. do 11. maja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kao i prošle godine, stručni žiri i publika imali su primat kada je odluka u pitanju. Način izbora tokom sve tri večeri takmičenja uključuje glasove TV gledalaca (SMS poruke) i glasove stručnog žirija, od kojih se svaki vrede ravnomerno u odnosu 1 : 1, odnosno 50 odsto glasova od TV publike, a 50 odsto od stručnog žirija.

Nakon što su stručni žiri i publika glasali, voditelji su saopštili da je pobednik takmičenja je Teya Dora, sa numerom "Ramonda".

Borba je bila napeta i neizvesna, a Srbija nakon ove večeri treba da bude sigurna da je kolevka dobre i kvalitetne muzike, i fantastičnih izvođača.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.