Teodora se brutalno OSVETILA Bukiliću jer joj bacio krst u klozetsku šolju - Vrištaće od bola kada sazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2023, 17:54

Teodora se brutalno OSVETILA Bukiliću jer joj bacio krst u klozetsku šolju - Vrištaće od bola kada sazna

Preuzela stvar u svoje ruke.

Nikola Bukilić je izašao iz zatvora nakon što je napravio veliki haos. Njegova partnerka Teodora Balzak gde je videla kako napušta zatvor i kako ide preko dvorišta.

Ona je odmah potrčala ka krevetu kako bi uradila nešto dok još ima vremena. Svi znamo da je Bukilić nezgodne naravi i da voli da pravi haos.

Tom prilikom ona je uzela medveda oko kog su se sinoć "borili", te ga je odnela do drugog kako bi ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sakrila.

Podsetimo da je prošle nedelje Bukilić u besu strgnuo lančić sa Teodorinog vrata i bacio ga u klozetsku šolju. Ovo boguhuljenje je zgrozilo mnoge. Teodora je tada mnogo plakala jer je lančić nasledila od svoje bake.

Kako će teći ovaj odnos ostaje nam da ispratimo.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Šta je Milan Milošević u emisiji "Sa Ivanom" otkrio o povratku na Pink televiziju, tužbi protiv bivše zadrugarke, sukobu sa Jovanom Jeremić, kao i kakvo je njegovo pravo mišljenje o voditeljima "Elite" saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.