Teodora Džehverović prvu estetsku korekciju imala sa 16 godina!

Izvor: Svet plus, 08.Feb.2024, 11:11

Teodora Džehverović prvu estetsku korekciju imala sa 16 godina!

Pevačica Teodora Džehverović prvu estetsku korekciju imala je sa 16 godina! Bila sam mali klempo, kaže ona ali i tvrdi da ni u čemu nije preterala.

Pevačica je grudi uradila pre par godina ali je sve počelo mnogo ranije...

"Ja sam uvek otvoreno pričala šta sam radila na sebi. Mislim da ni u čemu nisam preterala i da su ovo zaista bile minimalne korekcije. Sa 16 godina sam operisala uši, jer sam bila mali klempo. 2019. sam operisala grudi, usne sam poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << put radila pre dve godine" - odgovorila je Teodora Džehverović na priče o njenim stetskim promenama.

"Priznajem da sam se mnogo promenila do sad, ali prosto mislim da je taj proces razvoja kod svakoga drugačiji. Drugačija šminka je bila popularna, kosa, kilaža i slično. Ko veruje, veruje." objasnila je Džehverovićeva.

Ona je ovom prilikom otkrila i da li planira još nešto da promeni na sebi.

"Na sebi ne bih ništa, kod sebe bih impulsivnost." – iskrena je Teodora.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.