Teodora Balzak IZBAČENA! Nakon što je demonstrirala silu, obezbeđenje je jedva sprovelo napolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 13:27

Teodora Balzak IZBAČENA! Nakon što je demonstrirala silu, obezbeđenje je jedva sprovelo napolje

Momak iz obezbeđenja nekoliko puta je pokušavao da je smiri, ali bezuspešno. Balzakova je terala po svom i kršila jasna pravila rijalitija, te će sada morati da snosi posledice.

Teodora Balzak napravila je opšti haos na žurci koju je kao i svakog utorka Veliki šef upriličio za sve zadrugare. Većina zadrugara se utorkom opusti i da sebi oduška, pa popiju koju čašicu više, međutim, neretko baš tada nastaju problemi i svađe, budući da budu pod dejstvom alkohola. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Teodora Balzak je noćas vilenela i "mafijala" po čitavom imanju, u želji da sazna ko je Aniti Stanojlović ukrao cigarete. Ona je išla kroz kuću, pretila i vređala, a u pojedinim momentima je demonstrirala i silu.

U celom haosu se sukobila sa Nikolom Jovanovićem Predsednikom, kojeg je nazivala "brkatom k*rvom", a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti jer je Balzakova pretila da će gađati Nikolu flašom.

Na kraju, glavni od momaka iz obezbeđenja više nije želeo da dopusti ovakvo ponašanje, pa je odlučio da Balzakovu odvedu u zatvor, gde će provesti noć i smiriti se.

Ona je odbijala da ide, pa je obezbeđenje ponovo moralo da reaguje i izbaci je napolje iz kuće, kako bi otišla u zatvor, a Balzakova čak ni tad nije prestajala sa nedopustivim ponašanjem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.