Tek što je izašao iz Zadruge, Gavrić ODMAH POBEGAO van grada i PRIZNAO ŠTA JE SVE PREŽIVEO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 21:30

Tek što je izašao iz Zadruge, Gavrić ODMAH POBEGAO van grada i PRIZNAO ŠTA JE SVE PREŽIVEO! (FOTO)

Koliko je život čudna rabota...

Kada je pre, skoro godinu dana ušao u "Zadrugu 3" život Mirka Gavrića je bio u haosu.

O svemu što mu se izdešavalo, Gavrić je pričao otvoreno pred milionskim auditorijumom, a danas je na svom Instagram profilu objavio fotografiju koja je mnoge iznenadila.

Naime, Gavrić je u objavi na Instagram storiju, napisao sledeće:

- Koliko je život čudna rabota osećam na ličnom primeru. Malo više od godinu dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo dovoljno da me tresne o pod i ponovo katapultira u svemir. Pozdrav iz svemira - napisao je pevač.

Samo nekoliko sati kasnije, Gavrić je obkavio fotografiju iz nekog spa centra daleko od Beograda, čime je opravdao gore napisane reči.

Nije nam poznato gde je Gavrić tačno otputovao, ali je sigurno da i te kako uživa svim čulima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prva izjava Gagija Đoganija posle napuštanja "Zadruge"! DA LI JE OVE REČI UPUTIO ANABELI? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020

"Oni koji gledaju samo na prošlost"....Gagi Đogani je završio svoje učešće u "Zadruzi 3" kao devetoplasirani superfinalista, dok je njegova biša supruga Anabela Atijas, sa kojom je u Beloj kući imao žestoke svađe, završila kao četvrtoplasirana...Đogani se posle superfinala nije oglašavao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.