Prva izjava Gagija Đoganija posle napuštanja Zadruge! DA LI JE OVE REČI UPUTIO ANABELI? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 23:08

Prva izjava Gagija Đoganija posle napuštanja "Zadruge"! DA LI JE OVE REČI UPUTIO ANABELI? (FOTO)

"Oni koji gledaju samo na prošlost"...

Gagi Đogani je završio svoje učešće u "Zadruzi 3" kao devetoplasirani superfinalista, dok je njegova biša supruga Anabela Atijas, sa kojom je u Beloj kući imao žestoke svađe, završila kao četvrtoplasirana.

Đogani se posle superfinala nije oglašavao niti javno pojavljivao, a sada je otvorio novi Instagram nalog, gde je odmah podelio par interesantnih fotografija i citata.

Naime, Gagi je objavio fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Zadruge i to sa gledanja uspomena, te je napisao jedan citat, a mnogi misle da je ove rečenice upravo uputio svojoj bivšoj supruzi.

Promene su zakon života. A oni koji gledaju samo na prošlost ili na sadašnjost, sigurno će propustiti budućnost - napisao je Gagi.

Objavu dijeli @gagiidjogani Srp 14, 2020 u 10:50 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.