Tarina mama: “Mina LAŽE da je vadila DROGIRANU iz KOME!”

Izvor: Svet, 27.Jun.2020, 14:02

Tarina mama: “Mina LAŽE da je vadila DROGIRANU iz KOME!”

Žestoka svađa Mine Vrbaški i Tare Simov i te kako je zabrinula Tarinu Mamu Miroslavu! Ona jedva čeka da joj ćerka izađe iz rijalitija ne bi li rešile sve probleme koje imaju sa neprijateljima, a kako je rekla za STAR, Mina sve laže i lupeta!
TARINA MAMA: “STANIJA I TARA SU ISTE! OBE SU NADRNDANE!” „Te bljuvotine koje Mina priča za moju ćerku, da je vadila drogiranu iz kome su laž. Zna se da je moja ćerka brutalno pretučena, a da je upravo ta Mina čuvala stražu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i učestvovala u sakaćenju moje Tare. Što se tiče Minine porodice, mi sa njima nemamo ništa. Sami su sebi naneli zlo, ali to je njihov problem. Tara treba da se kloni i nje i svih drugih, jer im je očigledno trn u oku. Ja ne želim da se oglašavam za novine, ne želim mom detetu da pravim problem. Ovo je poslednji put da ja nekog komentarišem. Kada Tara izađe, razgovaraćemo i videti šta ćemo i kako dalje”, rekla je za STAR zabrinuta Miroslava Simov i dodala:
NOVI STAR! Žestoka svađa Novakove majke i Jelene! ŠOK: Zorica krije da umire! Luna čuva strašnu tajnu koja će je ubiti! Trudna Sevićka ugrozila bebu!

 

„A što se tiče ovih zluradih komentara Stanije Dobrojević na Zadrugoviziji, šta da kažem. Žiri mora da bude muzički ostvaren da bi dobio čast da sedi i komentariše. Stanija je nadrndana, a ja volim takve. Stanija i moja Tara su vrlo slične, prave su amazonke i teške opasnice. Tara joj je rekla hvala teto, pa je ovu to poljuljalo!”
JELENA VUJINOVIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post Tarina mama: “Mina LAŽE da je vadila DROGIRANU iz KOME!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.