Tara ne odustaje od SUĐENJA sa Đedovićem - poručila mu JASNU poruku, a onda spomenula i NJU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 17:49

Tara ne odustaje od SUĐENJA sa Đedovićem - poručila mu JASNU poruku, a onda spomenula i NJU! (FOTO)

"Dokazuje se polako da Marko izmišlja..."

Otkad je Tara Simov diskvalifikovana iz "Zadruge 4" ne smiruju se strasti - što među aktuelnim zadrugarima, što među bivšim učesnicima.

Mnogi su nakon njenog odlaska pokušali da ubede Nenada Aleksića Ša da ona nije za njega i da ga ne voli. Taru je posebno razočarao njen bivši prijatelj Marko Đedović.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Tara je posebno ljuta što zadrugari veruju u sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što Đedović kaže, kao i to da je imala s*ksualne odnose sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Simova je na svom Instagram storiju demantovala Markove tvrdnje, pa se obratila čak i Teodori Bilanović.

- Dokazuje se polako da Marko Đedović izmišlja kako sam mu ja pričala da sam imala nešto sa Stefanom (nikad ništa) i Čorbom (nismo spavali), ne uzimam za zlo šta god rekli jer slepo veruju Marku. Nažalost - napisala je Tara u opisu fotografije na kojoj se nalaze Milan Janković Čorba i Stefan Karić.

- Nek objasni Teodora zašto tako lažno veruje u svoju vezu da je izjavila "Znam pričao mi Čorba" pre 20 dana kad je Đedović lupetao gluposti za stolom? - još jedan stori Simove upućen Teodori.

- Đedoviću snađi se za svedoke i dokazivanje svojih laži, vidimo se na sudu - napisala je Simova uz objavljenu prepisku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.