Tara Simov se oglasila i OPROSTILA od bivšeg koji je sebi oduzeo život - Poruka PUNA BOLA slama srce

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:08

Tara Simov se oglasila i OPROSTILA od bivšeg koji je sebi oduzeo život - Poruka PUNA BOLA slama srce

Tara Simov je porodici preminulog izjavila saučešće i na taj način se bez ikakve pompeznosti oprostila od bivšeg momka, ali i poslala snažnu poruku Stefanu Mihiću. U ovom tužnom trenutku, odala je počast i nije dalje produbljivala bol njegovih bliskih ljudi.

Svi mediji prenose da je Robert Stefanović, bivši momak Tare Simov (ako je sudeći prema komentarima), ali i prijatelj mnogih rijaliti zvezda, sebi oduzeo život, te je domaća javnost uzburkana i tužna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog ovako žalosne scene, budući da je reč o jednom mladom i prerano ugašenom životu.

Kako se većina Robertovih prijatelja oprašta od njega, to je učinila i Tara Simov putem svog Instagram profila, koja je slomljena od bola imala i dodatnu poruku Stefana Mihića, nekadašnjeg rijaliti učesnika, koji kako su pojedini mediji preneli bio jedan od onih koji je Stefanovića psihički maltretirao, te su se na kraju i potukli.

- Najiskrenije saučešće porodici Stefanović. Ne mogu da idem porotiv sebe i ne kažem ništa na ovu temu. Stefane Mihiću, Bog je veći nego što misliš - poručila je Simova i tužna i besna zbog svega što je rezultiralo ovakvim ishodom.

Podsetimo, Stefanović je bio mlad momak, sportista za kojeg su govorili da niti je pio, niti je pušio, niti se drogirao. Živeo je jedan normalan i smeran život sa majkom i bratom, družio se sa poznatim facama, a ništa nije ukazivalo da bi ovakav scenario nastupio.

Bivšeg rijaliti učesnuika Stefana Mihića sada mnogi osuđuju i upiru prstom u njega, a da zapravo i ne znamo kakva je pozadina priče. Ono što bi trebalo učiniti u ovako mnračnom i tužnom trenutku, jeste da nadležni organi učine sve što je neophodno kako bi prava istina ugledala svetlost dana. Nije na nama da sudimo i presuđujemo, ali jeste da izrazimo žaljenje za jednim mladim životom koji je prerano ugašen.

Ukoliko ste ikada imali bilo kakve depresivne misli i pomišljali na ono najgore, da podignete ruku na sebe i oduzmete drgoceni život, možete potražiti pomoć stručnih lica, koja će vam anonimno pružiti neophodne savete i dati smernice na koji način da prebrodite krizu.

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva je projekat MinistarstvaZdravlja Republike Srbije i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Pozovite 0800/309-309 uz odabir opcije 1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.