Tanja Savić zbog pitanja o Drašku Stanivukoviću pobegla od novinara

Izvor: Tracara.com, 08.Dec.2021, 20:06

Tanja Savić zbog pitanja o Drašku Stanivukoviću pobegla od novinara

Otkako se pojavila informacija da je Tanja Savić u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, ona nijednog trenutka priču nije demantovala, ali ni on, jer se po tom pitanju ne oglašava. Očigledno da pevačici imponuje da se o tom odnosu piše i priča, pa zato izbegava da stane pred medije i ispriča istinu, kakva god ona bila. To se desilo i juče, jer je po ko zna koji put izbegla razgovor sa novinarima, ovoga puta tako što je bukvalno pobegla od novinara. Naime, pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << se na snimanju novogodišnjeg programa „Grand“ produkcije za TV Prva pojavila u pratnji rođenog brata. Kada je ušla u studio na Košutnjaku, zastala je na trenutak i ispozirala fotoreporterima, a potom je krenula na snimanje. Na pitanje gde joj je jača polovina, Tanja je pokušala da izbegne odgovor, pa je loptu prebacila na brata. „Jača polovina evo je ovde – moj brat. Moj brat, koji je stalno sa mnom“, rekla je Tanja, a zatim ga zagrlila. Na pitanje da nam odgovori gde je Stanivuković i kada će ga konačno prezentovati javno, ona se u trenutku iznervirala i pobegla. „Ajde, moram da idem stvarno. Ćao, ljudi, hvala puno“, kazala je Tanja, koja je opet „uhvatila krivinu“ i pobegla, a njena veza sa Stanivukovićem i dalje je ostala misterija. The post Tanja Savić zbog pitanja o Drašku Stanivukoviću pobegla od novinara appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Promenila antivaks ploču: Rada Manojlović se pravdala zbog antivakserskih stavova, pa se izblamirala: “Ja sam protiv kovid propusnica”

Izvor: Tracara.com, 09.Dec.2021, 15:18

Pevačica Rada Manojlović poslednjih meseci je veoma aktivna na Tviteru, mada ga sve češće koristi kako bi isticala svoje problematične antivakserske stavove. zbog čega je više puta bila na meti osuda javnosti. Rada se konačno suočila s medijima na snimanju Grandovog novogodišnjeg programa...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.