Takmičari nemaju pojma šta će da ih snađe: Sledi čistka u Parovima!

Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičari nemaju pojma šta će da ih snađe: Sledi čistka u Parovima!

Takmičari u Parovima i ne slute šta ih očekuje večeras.

U nameri da ovaj rijaliti učini dodatno zanimljivijim, produkcija Hepi televizije uzburkaće strasti u vili i večeras održati vanredne nominacije. To, međutim, nije sve.

Ovo će biti veliki izazov i za podršku takmičarima koji se bore za vrednu nagradu do 100.000 evra, jer će imati veoma malo vremena za glasanje, pošto će večeras ubrzo posle nominacija biti i izbacivanja.

Ne pamti se da je produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u jednom danu organizovala i nominacije i izbacivanja, a prema nekim informacijama, večeras će gledaoci uživo gledati neverovatan obrt u Parovima jer će biti više nego neočekivano.

“Možemo samo da kažemo da niko nije zaštićen i da su svi takmiačri isti pred produkcijom i gledaocima, na kojima je poslednji sud da kažu – ko nastavlja takmičenje“, objasnili su u produkciji Hepi televizije.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čistka u "Parovima": Nema zaštićenih

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2017

U nameri da ovaj rijaliti učini zanimljivijim, produkcija Hepi televizije uzburkaće strasti u vili i u utorak uveče će održati vanredne nominacije. To, međutim, nije sve...Ovo će biti veliki izazov i za podršku takmičarima koji se bore za glavnu nagradu, jer će imati malo vremena za glasanje,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.