Tajni projekat Kim Kardashian uključuje (ponovo) skidanje

Izvor: Tracara.com, 02.Jun.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajni projekat Kim Kardashian uključuje (ponovo) skidanje

Tajni projekat najpoznatije starlete (foto: Instagram) Kim Kardashian je danas najavila novi tajni projekat na Instagramu i ostavila malo toga mašti. Rijaliti zvezda je postavila crno-belu fotografiju na kojoj sedi gole zadnjice na krevetu sa šoljom kafe pored sebe. Fotografiju je uradio duo Mert Alas i Marcus Piggot, poznati kao Mert & Marcus, koji su već dugo omiljeni fotografi starlete. Alas je takođe na Instagramu postavio footgrafiju Kiminih golih grudi, prekrivenih rukama. Iako nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << naveo da je u pitanju ona, odao ju je 20.5 karatni Lorraine Schwartz dijamantski prsten. Gole grudi Kim Kardashian (foto: Instagram) Pored ovog prijatnog i za sada taknovitog iznenađenja gospođe West, ona je juće predstavlila i mnogo novih Kimojija koji će vam siguro zatrebati nekada u životu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nagim fotkama Kim najavila novi projekat

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Jun.2016, 08:59

Kim Kardašijan ovih dana objavljuje prilično tizera. A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 2, 2016 at 6:45am PDT Prvo je objavila mini snimak tajnog projekta, a sada su tu fotke na kojima sedi na ivici kreveta i izgleda prilično gola, pa se pitamo šta će to da priredi...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.