TVOJA BOLEST SE ZOVE ANA ĆURČIĆ! Milionska PLJUVAČINA po Mileni, OVAJ POSTUPAK joj neće oprostiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 22:33

"TVOJA BOLEST SE ZOVE ANA ĆURČIĆ!" Milionska PLJUVAČINA po Mileni, OVAJ POSTUPAK joj neće oprostiti!

Postala je sinonim za izdaju!

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić i Milena Kačavenda definitivno su stavile tačku na svoje prijateljstvo i "kumstvo".

Ana je gostovala u emisiji "Novo jutro" i tom prilikom otkrila da ne želi nikakav kontakt sa "kumom", nakon čega se soglasila i Milena.

- Njoj je to očigledno svojstveno. Ona kada ima muškarca pored sebe, to je njoj svojstveno, a što se tiče toga, tog ponašanja, ona je čak dala izjavu da mi nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke bliske drugarice. Ne samo da nismo bile kume, kaže: "Nismo Milena i ja sad tako neke posebne drugarice". Ove njene prave prijateljice za koje kaže da su prave, gde su bile sve ovo vreme, stvarno ne znam?! Ana se ograđuje od mene, dala je izjava više, tipa: "Nije osvojila prvo mesto zbog mene", što je smehotresna olimpijada, ja i dalje stojim iza toga da nije bilo mene... Druga stvar, rekla je da je bila kontradiktorna u rijalitiju zato što nije znala šta ja pričam spolja. Kakve veze moj govor u spoljnom svetu ima s njenim unutra?! Ona je bila kontradiktorna sama sa sobom, potvrdila je vezom sa Acom, kada sam ja u pitanju, ogradila se od mene - rekla je kuma.

Međutim, tu se nije zaustavila, i čitav svoj profil na društvenoj mreži Instagram je poslednja dva dana posvetila pljuvanju Ane Ćurčić i Ace Bulića. Ovaj njen postupak izazvao je ogroman gnev među fanovima.

- "Sledbenica Avganistanskog papagaja. Od omiljene do najomraženije", "Vaša bolest se zove Ana Ćurčic kao i svima ostalim zadrugarima pustite vreme da pokaže ko je Ana, ko je Milena i ko su ostali", "Ti si toliko postala odvratna osoba , da prevazilaziš svaku granicu. Sramota ljudskog roda, ježim se na takve osobe. Ćuti i zahvali se Ani što je neko uopšte čuo za tebe. Umesto da ćutiš ti saljes odvratne poruke, bruko! Otpratie ovu osobu, sada shvatam da je zlo. Nadam se da i vi to vidite" - glasili su samo neki od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.