TUKAO ME, dok mi nije PUKLA BUBNA OPNA Potresna ispovest naše starlete ledi krv u žilama, doživela besomučno MALTRETIRANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 08:19

"TUKAO ME, dok mi nije PUKLA BUBNA OPNA" Potresna ispovest naše starlete ledi krv u žilama, doživela besomučno MALTRETIRANJE

Dotakla se svog emotivnog života i partnera koji nisu bili dobar izbor.

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon ispričala je do sada nepoznate detalje iz svog života. Naime, ona je gostujući u emisji "Pretres" ogolila dušu i do detalja pričala o svojim emotivnim promašajima, detinjstvu, negativnim komentarima, ali i mnogim drugim temama.

Po prvi put je govorila o nasilju koje je pretrpela od svog partnera i tome kako se nosila s teškim životnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okolnostima.

- Ja sam osoba koja je zlostavljana u vezama, koja je fizički napadnuta i ostalo. Na primer, meni je moja majka rekla i toga se sećam kao juče da je bilo. Udari te jednom i ako pređeš preko toga, udariće te i drugi put. Mene tadašnji dečko udari, pre pet godina i tada sam mislila pa dobro žao mu je, neće više sve dok mi nije pukla bubna opna, koliko me je tukao. Krila sam to od mojih, tek kad se nešto završi ja kažem - bila je iskrena Tijana Maksimović.

Podsetimo, Maksimovićevoj je prošlog leta zapaljen automobil što ju je veoma potreslo.

- Ježim se kad god se setim. Posle smrti najbližih u porodici, meni je to najveća trauma. To je nešto što ne želim ni najgorem neprijatelju. Ostavilo je baš dubok trag u meni. Suđenje je u toku, 14. decembra imam ročište. Idem da dam izjavu, zvali su me. Od letos me nisu zvali jer su bili odmori... Znam ime i prezime, ali meni je nebitno ko je to uradio. To može da uradi svaki klinac za 100 ili 200 evra, meni je bitno ko je nalogodavac toga - rekla je Tijana, koja je potom otkrila da pretpostavlja ko je počinilac.

Pretpostavljam, a kad budem dobila napismeno, znaće cela Srbija. Toliko ću izblamirati tu osobu da neće biti dobro. Znam ko je, ali ne bih još da pričam. Kako vreme ide, sve više pričam, za 6 meseci možda nešto više kažem - otkrila je Tijana.

Nakon incidenta, Tijana je kupila novi, za koji ističe da nije bolji od prošlog.

- Prodala sam auto, ima ljudi koji otkupe automobil u takvom stanju, pa ga srede. Pošto sam sišla na vreme, komšija mi je pomogao da ga spasim. Kupila sam drugi. Nije bolji, ali hajde. Ne bih o ciframa, ali košta... To mi je baš onako slaba tačka, taj auto, to je moja najveća ljubav. Sve me nervira kada pričam o autu - rekla je Tijana za "Telegraf".

Letos je sve prisutne ovaj događaj uznemirio i podigao na noge.

- Sve se dogodilo oko 4 sata. Bilo je užasno. Čula sam kako je puklo staklo i odjednom gori auto. Jako neprijatno. Videla sam Tijanu kada je izašla ispred, ali džabe, sve je gorelo. Uhvatila se za glavu. Ubrzo su stigli i vatrogasci. Ugasili su vatru. Na lice mesta je izašla i policija. Ovo je zaista katastrofa, u našem kraju ima mnogo dece i ovako nešto ko god da je uradio je za svaku osudu - priča za Kurir očevidac.

Srbija Danas/Hype/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.