TUGA! Preminula glumica iz čuvene serije koju smo svi voleli, izgubila bitku sa rakom

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 15:55

TUGA! Preminula glumica iz čuvene serije koju smo svi voleli, izgubila bitku sa rakom

Veliki gubitak za publiku i za njenu porodicu.

Glumica Bernadet Hant koja se proslavila ulogom u seriji „Gladijatori“ preminula je nakon višegodišnje borbe sa kancerom, piše „Daily Mail“.

Ona se u čuvenoj seriji pojavila u drugoj sezoni 1993. godine i glumila je do kraja serije.

Tužnu vest o njenoj smrti podelio je partner Bernadetine sestre Karol – Rik Džango.

On je na društvenim mrežama napisao da je ona bila među „najboljim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudima koje je ikada sreo“.

- Sa velikom tugom moram da vam kažem ovo o mlađoj sestri moje partnerke, Bernadet Hant. Mnogi će je pamtiti kao Falkon iz hit serije ‘Gladijatori’ Imao sam tu čast da budem u njenom društvu više puta i moram da kažem da je ona među najboljim ljudima koje sam ikad upoznao - napisao je on.

- Nikada ni za koga nije imala lošu reč i zaista je oduvek bila poznata kao najsimpatičnija ‘gladijatorka’ uvek spremna da stane i razgovara sa svima i deli autograme. Borila se protiv kancera godinama dok, nažalost, nije izgubila borbu - dodao je Rik.

Bernadet je u trenutku smrti imala 59 godina, a od nje su se putem društvenih mreža oprostili brojni prijatelji, kolege i rodbina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.