TUGA PREVELIKA: Slavni glumac NEUTEŠAN, preminula njegova dugogodišnja životna saputnica! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA PREVELIKA: Slavni glumac NEUTEŠAN, preminula njegova dugogodišnja životna saputnica! (FOTO)

Cela zemlja je oplakuje...

Francuska je tužna - preminula je, u 80. godini, legendarna glumica Mirej Dark.

ŽIVA LEGENDA SE POVLAČI! Alen Delon snima poslednji film!

Nekada zanosnu plavušu pre svega vezujemo za Alena Delona, po mnogima jednog od najvećih glumaca svih vremena. Bila mu je dugogodišnja partnerka, i filmska i životna.

Šarl Aznavur dobio zvezdu na Stazi slavnih (VIDEO)

Njih dvoje su u ljubavi bili petnaest godina. Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njim je glumila u filmovima "Lov na šefa bande", "Čovek u žurbi" i drugim, a ponovo su zaigrali zajedno 2007. u predstavi "Mostovi okruga Medison".

Mirej će, ipak, najpre ostati upamćena po čuvenoj crnoj haljini sa golim leđima, koju je nosila u komediji "Plavi agent sa jednom crnom cipelom", snimljenoj 1972.

Još od detinjstva glumica je imala je probleme sa srcem. Prvi put je operisana 1980, zatim i 2013, a krajem prošle godine je prebačena u bolnicu zbog izliva krvi u mozak.

Mirej je od 2002. bila je udata za arhitektu Paskala Deprea, koji je izjavio da je glumica poslednja tri dana bila u komi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.