TUČA NA TRAVNJAKU! Pobili se Miki i Đekson! GOTOVO, davim te! A onda uleteo i Sloba.... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA NA TRAVNJAKU! Pobili se Miki i Đekson! "GOTOVO, davim te!" A onda uleteo i Sloba.... (VIDEO)

Žestoko!

Mnogi učesnici Zadruge definitivno imaju višak energije, i to ispoljavaju na razne načine. Najsvežiji primer - Miki Đuričić i Nemanja Đerić Đekson.

KAKAV ZAGRLJAJ KIJE I SLOBE: Nakon OVOG PRIZORA Luni neće biti dobro - BOLJE DA NE SAZNA! (FOTO)

Izgleda da ni silne devojke nisu dovoljne reperu da se se "ispuca", pa mora da se i na druge načine "prazni" - recimo, kroz tuču!

NIŠTA OD SVADBE?! Divna NEĆE DA SE UDA, ima jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << USLOV za Marka - ŠOKČINA (VIDEO)

Kao idealan "partner" za to poslužio mu je pčelar iz Kupinova. Dohvatiše se njih dvojica muški na travnjaku, pokazali su da im borilačke veštine nisu strane.

- "Gotovo, davim te", rekao je Miki u jednom trenutku, kad su se baš zaneli.

Sve to je posmatrao Sloba Radanović, njegova reakcija nije izostala. Naravno, tuča nije bila "ozbiljna". Pogledajte snimak:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.