TRUDNOĆA ih zauvek veže - Aneli otkrila sve o drugom stanju, Janjuš pozeleneo od sramote: Svi zanemeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 19:48

TRUDNOĆA ih zauvek veže - Aneli otkrila sve o drugom stanju, Janjuš pozeleneo od sramote: Svi zanemeli

Sve ono što se samo spekulisalo sada se i javno potvrdilo.

Aneli Ahmić je ušla prva u "Elitu" i do sada je jedna od nekolicine takmičara koji su obeležile ovu sezonu. Njena ispovest ali i šokantne tvrdnje koje je iznela o svom bivšem emotivnom parneru Asminu Durdžiću i dalje izazivaju veliko iznenađenje gledalaca.

Dok se mnogi sažaljevaju na njenu tužnu sudbinu i veruju njenim tvrdnjama, postoje i oni drugi koji su spremni da osude njeno ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i upuštanje u vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Ona je tokom današnje emisije "Gledanje snimaka" rešila da još jednom progovori o Asminovom, navodnom, ponašanju, pa se prisetila svega kako je bilo kada je bial trudna sa njim. Ubrzo je ušla u sukob sa Janjušem zbog njegovog dobacivanja. Janjuš očigledno ne može da razume da će ona ostati zauvek vezana za Asmina jer sa njim ima dete.

- To je bilo tri minuta od stana ne znam tačno, ne mogu se setiti sad tog detalja. Ne bojim se ja Asmina, Nikica nas nije zatekao kad smo se bili. On je mene udario i krenula mi je krv iz nosa. Nismo se bili, ja sam bila trudna. Tu smo se mi svađali dva tri sata i Asmin je manipulisao Nikicu stalno. Sita je isto imala problema sa Nikicom-rekla je Aneli.

- I onda kad je otišao sa Stanijom to te je dotuklo? -rekao je Janjuš.

- Nije mene to dotuklo nego te uvrede koje mi je izgovarao, pokušavala sam da promenim čoveka, jel si rekao i ti da ćeš se promeniti po pitanju kockanja? -dodala je Aneli.

- Da ali to je stvar karaktera kod Asmina nije u pitanju porok -rekao je Janjuš.

- Evo za sve sam ja uvek kriva, šta god da izovorim, evo lažem sve nije me tukao, volim čoveka, jel ste sad zadovoljni -zaurlala je Aneli.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.