TRI STANA, DVA RESTORANA I VILA NA ILIDŽI: Naša pevačica se kupa u parama, svi se pitaju ODAKLE JOJ! Volela bih da imam bar jedno dete da mu ostavim sve...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 20:09

TRI STANA, DVA RESTORANA I VILA NA ILIDŽI: Naša pevačica se kupa u parama, svi se pitaju ODAKLE JOJ! "Volela bih da imam bar jedno dete da mu ostavim sve..."

- Moj muž i ja smo milioneri, ali žalim što nemamo decu, izgleda da ti Bog ne podari baš sve... - rekla je ona jednom prilikom.

Pevačici Branki Sovrlić čini se godine ne mogu ništa, jer izgleda nikad bolje. Ona ima imovinu u Sarajevu i u Beogradu: tri stana, vilu na Ilidži i dva restorana, a sada je otkrila kako je uspela da stvori ovakvo bogatstvo.

- Živim normalan život, bez poroka, samim tim sam mogla da imam više. Zarađivala sam i ulagala u ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << volim - stilski nameštaj. Živela sam i u Parizu neko vreme, uvek sam obraćala pažnju na te detalje, volim da sređujem, dekorišem kuću. Obožavam i cveće, sve sam sama sadila u bašti - rekla je Branka svojevremeno za "Objektiv".

S druge strane, iako nema dece, Branka decu i unuke svoga brata doživljava kao svoje pa je vrlo vezana za njih.

- Iako nemam svoju decu, tako doživljavam decu i unuke mog brata, koji je preminuo. Još se nisam oporavila od njegove smrti niti ću ikada, verovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu - svojevremeno je govorila pevačica i dodala:

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - ispričala je pevačica za domaće medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.