TRESE SE IMANJE - Zadrugar urnisao Anu, doveo je do tačke ključanja: Sram te bilo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 18:23

TRESE SE IMANJE - Zadrugar urnisao Anu, doveo je do tačke ključanja: "Sram te bilo!" (VIDEO)

Žestoko zaratili nakon Zvezdanove diskvalifikacije!

Rijaliti učesnica, Ana Ćurčić dobacivala je Filipu Caru, nakon čega joj je on prišao i okušao na normalan način da reši probleme sa njom.

Nakon ovoga se umešao i Miljan Vračević koji je napravio haos.

- Ti si rekla da želimo njemu zlo i da smo mu neprijatelji, šta ima dublje? - pitao je Car.

- Ne razumemo se na ovom mestu, ti misli šta hoćeš. Ne znate celu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priči, nikad je nećete znati, a ja sam sa Zvezdanom loptu spustila. Ja sam Zvezdana ušla da smirim na svoj način i on je to video, a vi niste videli jer ne poznajete mene i njega - dodala je Ana.

- On je pričao sa Majom, pa je došla Anđela i on je sam rekao da je pričao, a ona rekla: "Šta imaš da pričaš posle svega i nakon što me vređa?" On je poludeo, krenuo, a ona je krenula za njim. Ana ne treba da bude neko ko će njega da smiruje zbog njegove devojke - pričao je Car.

- Nisam znala da je zbog devojke. Ja nisam g*vno i ne želim zlu krv, želela sam da ga smirim i da ga dozovem pameti - dodala je Ćurčićeva.

- Tebi treba žrtva, a ti znaš šta je njemu prelilo čašu, tvoj performans u spavaćoj sobi. Njega je to povredilo - umešao se Miljan.

- Ja idem kući svojoj deci, sram te bilo. Mene nećeš da praviš u to što me praviš, sram te bilo. Pogrešno vadiš iz konteksta, nazvao si me najgorim šamljom - urlala je Ana.

- Lažeš. Je l' si se zaljubila, pa je to problem? Što sam ga dirao? - dodao je Miljan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CAR JE VRATIO NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Ana dobila napad HISTERIJE nakon Zvezdanove diskvalifikacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023

Zadrugari ubeđeni da je ona doprinela diskvalifikaciji bivšeg supruga!..Ana Ćurčić i Filip Car imali su jedan od najvećih sukoba nedugo nakon diskvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić...Ana je sve vreme tvrdila kako je želela da smiri Zvezdana i spreči ga da napravi katastrofu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.