CAR JE VRATIO NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Ana dobila napad HISTERIJE nakon Zvezdanove diskvalifikacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 19:24

CAR JE VRATIO NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Ana dobila napad HISTERIJE nakon Zvezdanove diskvalifikacije

Zadrugari ubeđeni da je ona doprinela diskvalifikaciji bivšeg supruga!

Ana Ćurčić i Filip Car imali su jedan od najvećih sukoba nedugo nakon diskvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Ana je sve vreme tvrdila kako je želela da smiri Zvezdana i spreči ga da napravi katastrofu, dok ju je Car ubeđivao da nije ona ta, koja treba da se meša u Zvezdanov život i odluke koje donosi.

Ćurčićeva je dobila napad histerije, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << urlala iz petnih žila, a kasnije se u sve umešao i Miljan Vračević.

- Ne razumemo se na ovom mestu, ti misli šta hoćeš. Ne znate celu priči, nikad je nećete znati, a ja sam sa Zvezdanom loptu spustila. Ja sam Zvezdana ušla da smirim na svoj način i on je to video, a vi niste videli jer ne poznajete mene i njega - urlala je Ana.

- On je pričao sa Majom, pa je došla Anđela i on je sam rekao da je pričao, a ona rekla: "Šta imaš da pričaš posle svega i nakon što me vređa?" On je poludeo, krenuo, a ona je krenula za njim. Ana ne treba da bude neko ko će njega da smiruje zbog njegove devojke - pričao je Car.

Detaljnije u video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRŽI ZVEZDANOV PEŠKIR I PLAČE: Anu Ćurčić razapeli, pa utehu našla u Slavnićevim stvarima - oplakuje ga?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 08:08

Sve što je držala u sebi, pustila je da izađe...Ana Ćurčić i Miljan Vračević, sukobljavali su se tokom jučerašnjeg dana više puta, te je zadrugarka zbog svega toga, ali i diskvalifikacije Zvezdana Slavnića bila izrazito osetljiva i slomljena...Zbog akumulacije besa, nije uspela da se iskontroliše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.