TRENUTNO NAJAKTUELNIJA EKIPA U EMISIJI “AMI G SHOW”: Buba, Džala, Lukas i Senida će kod Ognjena prvi put zaigrati RUSKI RULET!

Izvor: Svet, 10.Dec.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENUTNO NAJAKTUELNIJA EKIPA U EMISIJI “AMI G SHOW”: Buba, Džala, Lukas i Senida će kod Ognjena prvi put zaigrati RUSKI RULET!

“Pakleni decembar” u emisiji “Ami G Show” se nastavlja i ovog utorka od 23 časa na TV Pink, kada vas očekuju nova ekskluzivna gostovanja.

U studio kod Ognjena Amidžića stiže trenutno najpopularniji dvojac na ovom prostorima, Buba Koreli i Džala Brat. Njih dvojica će govoriti o novim poslovnim projektima, o više nego uspešnoj godini koja je iza njih, a odgovoriće i na brojne Ognjenove izazove – između ostalog, moraće da pokažu i koliko se dobro poznaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />
Pored Bube i Džale, Ognjen će ugostiti i folk zvezdu Acu Lukasa, koji će sa ovim rep dvojcem za Novu godinu u beogradskoj Štark areni napraviti najveću žurku na Balkanu.
Prvi put u emisiji “Ami G Show” videćete i slovenačku senzaciju Senidu Hajdarpašić, poznatu pod imenom Senidah, koja je pesmom “Slađana” privukla pažnju regiona.

“Videćemo da li sam spremna za ovo gostovanje kod Ognjena, svi su mi rekli da samo budem opuštena. Gledala sam i pre “Ami G Show”, ali jedino nisam spremna za Ognjenove izazove”, rekla je Senida pred svoje prvo gostovanje u nekoj emisiji u Srbiji.

Ognjen od ove emisije očekuje dobru zabavu, jer smatra da su ovonedeljni gosti trenutno najtraženija ekipa na Balkanu.
“Očekujem odličnu zabavu, jer je ovo možda trenutno najaktuelnija ekipa na ovim prostorima, naročito kod mlađe populacije. Prvi put ćemo videti Senidu u nekoj našoj emisiji, a u poslednje vreme je postala izuzetno popularna i uklapa se odlično u ovu ekipu. Šta reći za Bubu i Džalu, to je trenutno najpopularniji dvojac na Balkanu. Što se tiče Lukasa, on je broj jedan što se tiče muških folk izvođača. Mislim da ćemo napraviti haos, ja sam spremio neke lude igrice, izazove. U ovoj emisiji će moji gosti prvi put zaigrati naš ruski rulet, a stavićemo Lukasa na prave muke, da vidimo da li može da odgovori na sve zadatke”, rekao je Amidžić.
 
 
svetE-stock/Miloš Rafailović
The post TRENUTNO NAJAKTUELNIJA EKIPA U EMISIJI “AMI G SHOW”: Buba, Džala, Lukas i Senida će kod Ognjena prvi put zaigrati RUSKI RULET! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNI VIDEO: Jelena Karleuša PRVI PUT posle pet godina: Dobar dan, dobro veče TV Pink! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 10.Dec.2018

Budno oko kamere emisije “Premijera” nikad ne spava, a sutra vas po dobrom, starom običaju, od 11 časova na TV Pink, očekuje spektakularno izdanje vaše omiljene emisije o poznatima. Svetske face stigle su u našu prestonicu, te smo u stopu pratili fudbalere Pariz Sen Žermena, a nije nam promakao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.