TRAGIČNE VESTI - Preminula čuvena glumica: Bile smo sve vreme pored nje, umrla je kada smo otišle!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 09:33

TRAGIČNE VESTI - Preminula čuvena glumica: "Bile smo sve vreme pored nje, umrla je kada smo otišle!"

"Moja sestra i ja bile smo pored njenog kreveta u bolnici 30 sati bez prestanka!"

Glumica Barbara Jang umrla je u 92. godini u bolnici u Kembridžu, okružena svojom porodicom.

Vest je saopštila njena ćerka Liza Pulman koja se od majke oprostila dirljivim rečima.

Barbara Jang bila je između ostalog poznata po ulozi Dorin Fenvik u seriji "Cornation street", glumica je preminula prošlog četvrtka, a Liza je vest saopštila juče na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o čemu pišu brojni svetski portali, poput "Dejli mejla".

- Samo da vas obavestim da je moja lepa, briljantna, tvrdoglava, bučna, srdačna, talentovana i jedinstvena majka umrla u četvrtka uveče u 22 sata i 30 minuta. Moja sestra Kori i ja bile smo pored njenog kreveta u bolnici 30 sati bez prestanka i na kraju kao što se to često dešava, umrla je kada smo bile odsutne, pored predivne sestre Mersi (moram to da napišem) koja je brinula o njoj - napisala je Liza.

Nije saopšten uzrok smrti glumice Barbare Jang.

Glumičina ćerka zahvalila se bolnici na nezi svoje majke i dodala:

- Bila je 43 godine bez mog oca, 30 godina bez cigarete i 20 godina bez pića, ali nikada nije bila neiskrena i volim da mislim da sada sedi sa mojim ocem i pije veliki martini i puši cigaretu. Sada stvarno može da radi šta god želi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula poznata glumica, pamtićemo je po ulozi u čuvenoj seriji

Izvor: B92, 30.Apr.2023

Poznata glumica Barbara Jang preminula je u 92. godini u bolnici u Kembridžu, okružena svojom porodicom...Glumica je preminula prošlog četvrtka, a tužnu vest saopštila je njena ćerka Liza Pulman juče putem Instagrama, koja se od majke oprostila potresnim rečima..."Samo da vas obavestim da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.