Preminula poznata glumica, pamtićemo je po ulozi u čuvenoj seriji

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 10:09

Preminula poznata glumica, pamtićemo je po ulozi u čuvenoj seriji

Poznata glumica Barbara Jang preminula je u 92. godini u bolnici u Kembridžu, okružena svojom porodicom.

Glumica je preminula prošlog četvrtka, a tužnu vest saopštila je njena ćerka Liza Pulman juče putem Instagrama, koja se od majke oprostila potresnim rečima.

"Samo da vas obavestim da je moja lepa, briljantna, tvrdoglava, bučna, srdačna, talentovana i jedinstvena majka umrla u četvrtka uveče u 22 sata i 30 minuta. Moja sestra Kori i ja bile smo pored njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kreveta u bolnici 30 sati bez prestanka i na kraju kao što se to često dešava, umrla je kada smo bile odsutne, pored predivne sestre Mersi (moram to da napišem) koja je brinula o njoj", napisala je Liza.

Barbara Jang bila je između ostalog poznata po ulozi Dorin Fenvik u seriji "Cornation street", a uzrok njene smrti još nije saopšten.

Glumičina ćerka zahvalila se bolnici na nezi svoje majke i dodala:

"Bila je 43 godine bez mog oca, 30 godina bez cigarete i 20 godina bez pića, ali nikada nije bila neiskrena i volim da mislim da sada sedi sa mojim ocem i pije veliki martini i puši cigaretu. Sada stvarno može da radi šta god želi"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.