TOTALNI OBRT U VILI! Još dvoje takmičara ispraćeno uz suze i jecaje... Produkcija priredila ŠOK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNI OBRT U VILI! Još dvoje takmičara ispraćeno uz suze i jecaje... Produkcija priredila ŠOK! (VIDEO)

Pogledajte gde su izbačeni stanari vile završili.

Produkcije rijalitija "Parovi" je najavila veliku čistku i vanredno izbacivanje iz luksuzne zemunske vile!

Sinoć su iz daljeg takmičenja prvo izbačene Milica Štavljanin, Iva, Lidija Vićovac, Jovana Novakov Šmizla... Ali tu nije bio kraj!

Konobar iz Raške, Nikola Jovanović - Conja, poznat po svojim se*s aferama sa takmičarkama koje su već izašle iz luksuzne vile, morao je da spakuje svoje kofere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sa osmehom je primio informaciju da treba da izađe iz vile. Nikola je pomislio da će konačno imati priliku da se suoči sa svojom suprugom, nakon svih prevara koje su kamere zabeležile.

- Vidimo se ljudi napolju, hvala vam na svemu ovome - izjavio je Conja, a potom je otišao iz vile.

Jovana Novakov - Šmizla i Nikola Jovanović - Conja izbačeni su iz rijalitija kao osobe za koje su glasali gledaoci sa društvenih mreža.

Međutim, posle izlaska iz velelepne vile, suze i jecaji ispratili su ih, ali su se u jednom trenutku javili iz Tajne sobe:

- Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine. Mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole - pevali su zajedno, veseleći se.

Takmičari nisu ni slutili da će se njih dvoje vratiti u velelepnu vilu i da će nastaviti borbu za glavnu nagradu.

Kako je Nikola Lakić izjavio da će sada biti najjači u vili, jer neće biti Jovane, sasvim je izvesno da će on biti taj kome će se najmanje svideti njihov povratak.

Pošto je Produkcija uspela da vrati Jovanu Novakov - Šmizlu i Nikolu Jovanović - Šmizlu, usledilo je veliko iznenađenje za takmičare.

Voditeljka Anđela Lakićević najavila je povratak skoro izbačenih takmičara, te kada su oni ušli, mnogi takmičari nisu bili oduševljeni zbog toga.

Među prvima je Lakić bio zgranut kada je video Šmizlu da se ponovo šetka velelepnom vilom.

- Vratili smo se jači nego ikada - najavio je Conja novu borbu u igri.

Međutim, Produkcija još uvek traga za Benjaminom Spahovićem, koji je nestao tokom vanrednog izbacivanja iz vile (više o tome možete pročitati OVDE).

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.