TOMOVIĆEVA MAJKA ULAZI U ZADRUGU - SAOPŠTEN DATUM: Vlado, ŠTA će reći za Draganinog MUŽA i LJUBAVNIKA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMOVIĆEVA MAJKA ULAZI U ZADRUGU - SAOPŠTEN DATUM: Vlado, ŠTA će reći za Draganinog MUŽA i LJUBAVNIKA?

A zna se šta mu je poručila za Minu...

Voditelj Darko Tanasijević pristigao je na imanje u Šimanovcima kako bi učesnicima treće sezone rijaliti programa "Zadruga" postavio pitanja koja gledaoce najviše zanimaju. Prvo pitanje bilo je za Vladimira Tomovića: "Kažeš da Minu gledaš kao prijatelja, a pobegao si od nje zbog mame, da li ćeš isto uraditi Dragani"?

- Nisam se odvojio od Mine kada mi je mama u pozivu rekla da se od nje pomerim. Nisam se tada sklonio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde svi to znaju. Sklonio sam se od nje kada me je izdala kao prijatelja, sklonio sam se od nje u smislu intimiziranja. Mnogo puta se pokazalo da nisam poslušao mamu. Moja majka zna da ja nemam sreće u ljubavi, zato me je iznenadilo to kada je rekla za Minu. Pre nego što sam ušao ovde rekla mi je da će me podržati u svemu, tako će biti i za Draganu. Ona će doći ovde za Novu godinu - rekao je Vladimir i dodao.

- Ukoliko bih ja bio srećan sa Draganom Mitar, nema te osobe koja bi me od nje razdvojio - rekao je Tomović.

Dalila Dragojević zamolila je Vladimira da joj odgovori na pitanje da li će majka prihvatiti komplikovanu Draganinu situaciju, što je u procesu razvoda i ima intrigantan odnos sa Edisom Fetićem.

- Ne živim u okruženju gde je sve bajno i sjajno, ali ima razvedenih žena. Moja rođena sestra je razvedena, tako da ne mislim da će moja majka zameriti što Drgana ima dete i što je razvedena, to bi značilo da ne podržava ni moju sestru - objasnio je zadrugar.

- Ne vidim razliku da će Vladimirova majka prihvatiti Draganu, kada nije prihvatila mene. Meni je Vladimir u mnogo slučajeva govorio da me voli, pa evo šta je sada ispalo - istakla je Mina Vrbaški.

Mnogi zadrugari tvrdili su da je Tomović bio zaljubljen u Minu Vrbašku, a da se njihov odnos promenio kada mu je majka sugerisala da se udalji od nje. Takođe, nekolicina zadrugara je istakla je da ne veruje da će Vladimirova majka prihvatiti Draganu, koja je u daleko komplikovanijoj situaciji.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.