TOMOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO KRISTIJANA: Teške osude pale sa Vladimirove strane! Pao je na testu ljudskosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 23:25

TOMOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO KRISTIJANA: Teške osude pale sa Vladimirove strane! "Pao je na testu ljudskosti"

Izdao je pordicu.

Vladimir Tomović vrele letnje dane provodi na bazenu sa bivšom ženom repera Nenada Aleksića Ša, a da uživa u njom društvu ne krije.

On se sada malo osvrnuo na svoje učešće u "Zadruzi 4" i odnos sa Kristijanom Golubovićem.

- Kad sam izlazio bio je neki koretan odnos ali mi se definitivno nije dopalo ono što sam vudeo kada sam napustio rijaliti. Onaj postupak koji je napravio, ostavio ženu na onaj način, sve se kosi sa onim što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričao u rijalitiju - kaze Tomović i dodaje:

- Jako mi je žao zbog nekih dešavanja ali sve šta je pričao je palo u vodu. Na kraju se ispostavilo da je pao nisko, pao je na testu ljudskosti što je ostavio ženu koja mu je rodila dete zbog devojke.

- ja da sam bio u rijalitiju kada je to Kristijan radio ja bih ga napadao, oni ne znaju da cene porodicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.