TOMOVIĆ SE LJUBIO SA NJOM PO ĆOŠKOVIMA?! Mina, Miona, pa sad i ONA! Zadrugari ZANEMELI od šoka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMOVIĆ SE LJUBIO SA NJOM PO ĆOŠKOVIMA?! Mina, Miona, pa sad i ONA! Zadrugari ZANEMELI od šoka! (VIDEO)

Zavodnik!

Večeras zadrugari igraju "Igru istine", a kako bi dobili nagradu od Velikog šefa, potrebno je da iskreno odgovore na svako postavljeno pitanje.

Ivana Krunić je rekla da se nije ljubila ni sa kim u Imaginarijumu, a Marka Janjuševića Janjuša je zanimalo da li je ovo istina te je pitanje uputio upravo Vladimiru Tomoviću.

-  Bila je iskrena, mi smo se grlili, nije bilo poljupca. Neki ljudi su rekli da smo se ljubili po ćoškovima, bilo je blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usana, ali se nismo poljubili - rekao je Tomović.

Poznato je da se Vladimir muva i intenzivno druži sa Minom Vrbaški i Mionom Jovanović. Mnogi se šale da Tomović ima svoj harem. S obzirom na to da je Krunićeva raskinula sa momkom javno pred milionskim auditorijumom, ostaje da vidimo da li će se i ona pridružiti tom "haremu".

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.