TOMOVIĆ I IVANA ZAJEDNO UŽIVO: Odlučili smo da... Saopštava PRAVU ISTINU sa njom pored sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 12:12

TOMOVIĆ I IVANA ZAJEDNO UŽIVO: "Odlučili smo da..." Saopštava PRAVU ISTINU sa njom pored sebe

Otkriva sve detalje!

Jedan od najiskusnijih rijaliti igrača Vladimir Tomović dovodi se u vezu sa suprugom Nenada Aleksića Ša Ivanom, sa kojom je u komunikaciji od kada je diskvalifikovan iz Zadruge.

Tomović je još u Zadruzi na sva usta hvalio Nenadovu ženu, bacajući drvlje i kamenje na Ša, jer je zbog Tare pogazio svetinju braka i unesrećio jednu divnu ženu kao što je Ivana.

Sa druge strane, Tomović je iskusni šarmer, pa je nežna komunikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Ivanom odmah kategorisana kao nešto što je "više od prijateljstva".

Kako bi razrešio sve dileme oko ovog odnosa i saopštio pravu istinu o vezi sa Ivanom, Vladimir je najavio zajednički lajv sa njom u kome će objasniti kako su uspostavili komunikacija i kako su započeli druženje.

Vladimir je objavio stori na Instagramu i poručio da će otkriti sve!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.