TOMA ĆE DA IZGORI! Nadežda otkrila reči nove pesme - posvećeno NJEMU?! AJDE SAGNI SE... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOMA ĆE DA IZGORI! Nadežda otkrila reči nove pesme - posvećeno NJEMU?! "AJDE SAGNI SE..." (FOTO)

Surova...

Nadežda Biljić je jedna od bivših ukućanki rijalitija "Zadruga" koja je imala skoro najviše nervnih slomova i rastrojstva (mnogi kažu da je između Lune Đogani i nje mrtva trka).

HIT PAPARACO: Slobu Radanovića JURE DEVOJKE na plaži - a pogledajte ŠTA on radi! (VIDEO)

Nekoliko neuspelih ljubavnih pokušaja, Nadežda je pretvorila u potencijalni muzički hit. Nakon pesme koju je snimila kad je bila aktuelna priča sa Mikijem Đuričićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (svi se sećamo onog dela "gde su mi gaće"), došla je na red druga numera za koju se pretpostavlja da je upućena Tomislavu Paniću.

Biljićka je na svom Instagramu objavila delove pesme koju će verovatno uskoro i snimiti.

- Sve tvoje devojke imaju dolare, parom te kupim, karakter nula ti je. Kada te platim mnogo lako je, budi na tržnici, jer tu mesto ti je. A, ja sam zvezda, sada gledaj me, sijam ko anđeo, 'ajde sagni se. Dosta si klečao sada gubi se, šta kažeš pista, ma kako da ne - napisala je Nadežda u opisu svog profila.

Pored toga, pevačica je objavila i poruku koja jasnije pokazuje kako se trenutno oseća:

- Da li je loše osećati se loše i odbačeno i poniženo. Ja nisam ničija žrtvam žrtva sam same sebe, ali eto mnogi me iritiraju svojim pozivima i pitanjima. Da, imala sam emocija, možda ih i dalje imam, imam pravo da kao čovek i prijatelj budem povređena i besna, sve je to za ljude. Ali dosta je više, definitivno tačka stavljena i idemo dalje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.