TO JOJ NIJE TREBALO! Nada Macura o estetskim zahvatima Tamare Đurić - Svaka OPERACIJA nosi rizik

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 22:05

"TO JOJ NIJE TREBALO!" Nada Macura o estetskim zahvatima Tamare Đurić - Svaka OPERACIJA nosi rizik

Doktorka o postupku poznate starlete!

Nada Macura se danas u popularnoj TV emisiji osvrnula na dolazak rijaliti zvezde Tamare Đurić na jedan prestonički događaj. Poznata starleta je prerušena u Majkl Džekson u kolima Hitne pomoći istupila pred medije umotana u zavoje.

- Jao, da, da... Ispratila sam. Mislim da joj to nije apsolutno trebalo. Bilo je nekako čudno, dolazi na neki događaj, ako se ne varam, kolima Hitne pomoći, ali dobro - iskrena je poznata doktorka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Znate šta, sve te estradne zvezde i popularne ličnosti žele uvek na neki skandalozni način da privuku pažnju. Nije to samo kod nas, tako je i u svetu, što više te provokacije populacije, utoliko je bolje za te zvezde - ističe Nada, pa nastavlja:

- Ne zameram joj naravno, ali jedno bih je zamolila da pripazi sa tim estetskim korekcijama, ipak svaka operacija nosi svoj rizik - zaključuje Macura.

Bogata srpska pevačica jede ajvar i hleb na letovanju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.