TLZP: Finalisti su Oki, Katarina, Elena,  Jelena i Bane, pobednica epizode Katarina Bogićević

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP: Finalisti su Oki, Katarina, Elena, Jelena i Bane, pobednica epizode Katarina Bogićević

Posle zbrajanja glasova gledalaca, žirija i takmičara dobili smo petoro finalista. To su: Branislav Mojićević, Elena Risteska, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Nenad Okanović.
Ova petorka će se naredne nedelje boriti za pobedu u drugoj sezoni emisije “Tvoje lice zvuči poznato” i za nagradu od 25.000 evra koje zajedno sa prihodom od SMS glasova prosleđuje u humanitarne svrhe po sopstvenom izboru.

Pobednica polufinala je Katarina Bogićević, kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je to ujedno druga pobeda u ovoj sezoni.

23:30 Linije za glasanje su otvorene

23:24 Nenad Okanović kao Rambo Amadeus
Nenad Okanović predstavio se kao Rambo Amadeus. Izgleda da mu je ova imitacija baš legla, pa se slobodno može reći da mu je ovo možda i najbolji nastup u ovom šou
U bundi poput popularnog muzičara, sa gitarom i bez dlake na jeziku u potpunosti je skinuo nastup Ramba, što je izazvalo i oduševljenje u publici ali i kod žirija.
Konstantin: “Možeš lagano da nastupiš u Areni”
Ivan: “Verovatno dosta ljudi ne zna da su ozbiljni muzičari bili na bini. Ja sam ozbiljno uživao i nije mi bilo bitno da li je bio na sceni Rambo, ili ova small verzija”.
Đuro: “Bio si fenomenalan! Uživao sam kao na Rambovom koncertu”.
Marija: “I ja poznajem Ramba i nekoliko puta smo sarađivali. Hvala mu za ovu gitaru koju nam je pozajmio. Ti si večeras dokazao svu svoju veličinu. Bio si fantastičan”


23:05 Ivan Jevtić imitira Stromaea uz pomoć ćerke Sofije.
Ivanova ćerka se zaista potrudila. “Ovo je bio najbolji nastup tatin, pa Kris Braun, pa Merilin Monro..”, rekla je Sofija. Ivan je rekao da je ovo bio njen predlog.
Đuro: “Ti si stvarno srećan čovek. Vrhunski si umetnik i još nastupaš sa svojom ćerkom u ovoj fenomenalnoj koreografiji… Bravo”
Konstantin: “Mislim da ćemo imati jako težak zadatak. Savršeno za koreografiju i izvođenje”
Ivan: “Mislim da ćete jednog dana ti i Sofija biti prezadovoljni kad budete gledali ovaj šou. U svakoj epizodi si davao svoj maksimum.”
Marija: “Mislim da je tvoja namera bila da pokažeš da je porodica mnogo bitna u životu umetnika. Hvala ti mnogo, bio si divan!”


22:51 Tanja Savić kao Neda Ukraden
Jako je teško kada takmičari pevaju pesmu nekoga ko je zaista i prisutan u studiju, tako će Tanja Savić morati da imitira svoju stariju koleginicu Nedu Ukraden.
Pesmom “Zora je svanula” Tanja je potpuno “skinula” Nedu, kako pokretima, tako i vokalom, “skinula” je čak i blago šuškanje.
Žiri je bio oduševljen, ali je jedino Ivan primetio da je Tanji malo “zatajio” glas na početku, ali je pevačica rekla da je jedba disala zbog velike treme.

22:38 Keba kao Ledi Keba/Gaga
Dragan Kojić Keba kao kontroverzna pevačica Lejdi Gaga previše se uživeo u ulogu. Ovacije u publici od samog izlaska na scenu popularnog folkera. Sudeći prema kostimu, možda čak i previše asocira na koleginicu, folkerku Zoricu Marković. Iako mu engleski nije baš jača strana, ipak se profesionalno poneo i veoma potrudio za ovu transformaciju koja je publiku podigla na noge
Ivan: “Bez obzira da si narodnjak ili nisi, ti si dokazao da si ozbiljan Bog”
Konstantin: “Ovo je najteži zadatak koji je iko dobio”
Đuro: “Ja ne znam šta da kažem! Mene je tebe strah! Ovo je ludilo, zombi Ledi Gaga, nadrealno totalno. Ti se prevazilaziš”
Marija: “Nije mi bio jasan ovaj nastup kada je Ledi Gaga u pitanju, ali kada si ti u pitanju, ovo je bilo fenomenalno. Bio si predivan.
IT'S OFFICIAL – KEBO JA TE VOLIM #tlzp
— TRIVAN (@BorisTrivan) December 21, 2014


22:25 Elena Risteska večeras se predstavlja kao pevačica Sia, koja je svoje mesto na zvezdanom nebu zauzela po prepoznatljivim nastupima i spotovima u kojima nikad ne pokazuje lice. Iako je prethodnih dana imala problema sa glasom, čini se da se oprovavila, pa je i večeras pokazala kako ima sjajne vokalne sposobnosti.
Konstantin: “Nastup je fantastičan, ali je nezgodan za Elenu jer je u prvi plan koreografija stavljena”
Ivan: “Ako se ja pitam, nemam ja problem da Elena bude okrenuta leđima. Mislim da je nedopustivo da se ona ne vidi. Ne razumem taj koncept da neko hoće da peva, a neće da bude poznat. Čuo sam i ja te probleme za koje je kriva prehlada. Samo budu hrabra i uporna, sve je bilo perfektno”
Đuro: “Koreografija je bila suluda i nažalost si morala da budeš okrenuta…”
Marija: “Ja razumem tu umetničku slobodu, muzika je iznad svega. Ti si bila predivna, bez obzira na problema sa glasnicama. Naravno, imala si predivnu podršku”
22:00 Bane Mojićević večeras se predstavio kao folker Aca Lukas. Sudeći prema najavi nastupa, Banetu veoma prija ova imitacija. Njemu se na sceni pridružila “Ceca” koju je imitirao Aleksa Jelić, kako bi zajedno izveli zajednički duet Lukasa i Cece “Ne zanosim se ja”.
Marija je ovom prilikom objasnila i njen odnos prema Banetu Mojićeviću o čemu se spekulisalo prethodnih dana u medijima. Objasnila je to da je Bane previše dobar, pa ne smatra da treba neko da se favorizuje zbog drugih takmičara.
Ti si fenomenalan pevač i meni je žao što smo čekali 10 godina na tebe i nadam se da ćeš dobiti ulogu na filmu ili seriji”
Đura: “Ne poznajem opus dotičnog pevača, mada mi je teško verovati da je to tačno tako.”
Konstantin: “Bane, ovo je odlična imitacija”.
Ivan: “Između tvoje i imitacije Željka Šašića je ozbiljna konkurencija. Ti si mu sve skinuo potpuno. Pas pokakio, pas polizao. Mislim da si izvandredan”
BANE POKIDAO!!! #tlzp
— Katarina Ostojic (@Kaya_Ostojic) December 21, 2014



21:51 Jelena Gavrilović peva pesmu benda Florence and the Machine
Jelena se večeras oprobala u ulozi “Florence and the Machine” numerom “No light”. Vrlo emotivnim izvođenjem osvojila je publiku i pokazala da je talentovana kako za glumu tako i za pevanje.
Ivan: “Ti si u svakom nastupu bila odlična. Biola si izuzetna“.
Đuro: “Koreografija me je oduševila i ovaj visoki ravan ton, a ti si ga zakucala, ostao sam otvorenih usta, kao i ti
Marija: “To je bilo najteže u ovoj numeri. Pogledajte ovaj nastup da vidite koliko je Jelena bila na visini zadatka. Svaka čast, Jelena. Ne znam da li će ovo reditelji iskoristiti u filmovima i serijama“.
Konstantin: “Jelena, mnogo jak nastup. Do sada najpreciznijie izvedena koreografija. Bravo za Ivana Mileusnića, svaka čast. Bitna stvar u tvom izvođenju je snaga. To veoma utiče na publiku“.

Ovo nije humano kako Gavrilović peva!!! Obuzela me jeza!!! Nema komentar, oduvala je! @JelaG #TLZP
— Ljubomir Dorontic (@cokaBroz) December 21, 2014


21:34 Nastupa Katarina Bogićević kao Kristina Peri
Katarina: Pesma je posvećena mom tati
Đura: Vau. Koreografija i pevanje zajedno. Znamo da je to teško
Marija: Verujem da Kristina ne bi mogla da izvede, a ako nas gleda neka nas demantuje. Brodvej te čeka.
Konstantin: Tvoja emocija me je pogodila. Imaš veliku budućnost.
Ivan: Jako malo znam o pevanju i igranju, ali sam uvek uzbuđen kad ti nastupaš. Počastvovan sam.

21:21 Neda Ukraden kao Madona. Rođene su na isti dan, a Neda izvodi romsku obradu pesmu La Isla Bonita.
Ivan: “Ja mnogo volim da Vas vidim kao ženu. Malo Vas je sapleo onaj igrač, ali ste se snašli“.
Konstantnin: “Nedo, svaka čast. Sve je na svom mestu“.
Đuro: “Bio je najzanimljiviji momenat kad je izbegla plesača. Nedo, opet ste briljirali”.
Marija: “Meni je veliko zadovoljstvo što sam imala priliku da radim sa tobom. Ti si umetnik, profesionalac i neko ko postoji sve ove godine zahvaljujući svom jakom duhu.”


21:10 Prvi takmičar je Zvonko Pantović Čipi kao pevač britanskog benda Mjuz. Retka prilika da slušamo Čipija kao pevača a ne pevačicu.
Čast da otvori polufinalno veče pripala je Čipiju, koji je ovoga puta u svom fazonu. Visoki tonovi, mnogo instrumenata na sceni, gitara u rukama. On je u ulozi frontmena grupe Muse. Čipi se odlično snašao na sceni, bio je na svom terenu, a i žiri se složio da je napokon imitacija bila pun pogodak.
Marija mu se zahvalila što je branio boje rokera i što se ne manja svih ovih godina, dok se Đura čudi što je on na dnu lestvice u ovom šou programu, jer smatra da bi po pevanju trebalo da je na samom vrhu.
Hteo bih da pozdravim sve gledaoce i da im poželim da uživaju, a učesnicima da imaju mnogo sreće“, rekao je Kostjukov i dodao da je Čipi što se tiče pogađanja tonova bio odličan.
Ovo je tvoj najbolji nastup u ovom serijalu. Konačno si bio pravi muškarac, pokazao si svo svoje umeće. Pozdravljam sve gledaoce u regionu i drago mi je da traješ u toj borbi koja je presudna. Bio si odličan, ali sve je to ništa, u odnosu na ono što nas čeka od Baneta Mojićevića kasnije“, našalio se Ivan.
21:03
Specijalan član žirija večeras je Konstantin Kostjukov! #tlzp pic.twitter.com/kt4cZ2MWOR
— PRVA magazin (@1PRVA_magazin) December 21, 2014

21:02 Prva, Emotion, vip, telenor i mts su se odrekli udela od poruka tako da sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe!
Još jedna emisija deli nas od velikog finala, kada ćemo saznati ime pobednika druge sezone spektakla “Tvoje lice zvuči poznato”. Večeras od 21 sat očekuje nas polufinale sa deset izvođača – imitatora koji ovog puta nastupaju uživo na sceni TLZP, prerušeni u sjajne domaće ili strane muzičke zvezde.
Bane, Keba, Elena, Čipi, Ivan, Jelena, Katarina, Neda, Oki i Tanja će u polufinalnoj emisiji, pored ocena i komentara žirija i drugih takmičara, čuti i glas publike, koja će glasati sms porukama. I upravo na osnovu sabranih poena saznaćemo kojih pet takmičara ulazi u finalnu emisiju.
Takmičari su izvukli nove zadatke i vredno ih pripremaju. Keba će se naći u ulozi Ledi Gage, Neda će imitirati Madonu, dok će Tanja Savić pokazati kako se snalazi kao Neda Ukraden, Jelena Gavrilović prikazuje nastup grupe “Florence and the Machine”, a Ivan Jevtović “Stromae”. Bane ulazi u lik Ace Lukasa, Nenad Okanović postaje Rambo Amadeus, a Čipi treba što vernije da predstavi grupu “Muse”. Elena Risteska će se transformisati u Siju, dok će Katarina Bogićević biti Kristina Peri.
Zato, ako imate favorita, ne zaboravite da glasate.
Izvor: Prva TV
Foto: Prva TV

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć odluke u TLZP-u! Večeras se biraju finalisti šoua!

Izvor: 24sata, 21.Dec.2014

Još jedna emisija deli nas od velikog finala kada ćemo znati ime pobednika druge sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato"...Večeras od 21 sat očekuje se polufinale sa deset izvođača koji ovog puta nastupaju uživo na sceni TLZP-a prerušeni u sjajne domaće i strane muzičke zvezde...Bane, Keba,...

Nastavak na 24sata...

Pratite polufinale #TLZP uživo iz minuta u minut!

Izvor: Tracara.com, 21.Dec.2014

Polufinale emisije uživo! UPDATE 00:25 Nakon završetka glasanja, proglašeno je i petoro finalista koji će se boriti za nagradu od 25.000 evra. To su Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Katarina Bogićević, Nenad Okanović i Elena Risteska. Prvobitno je Neda Ukraden trebalo da ode u finale,...

Nastavak na Tracara.com...

Polufinale takmičenja TLZP

Izvor: Story, 21.Dec.2014

Još jedna emisija deli nas od velikog finala kada ćemo znati ime pobednika druge sezone spektakla Tvoje lice zvuči poznato...foto: Instagram..Večeras od 21 sat očekuje nas polufinale sa deset izvođača – imitatora koji ovog puta nastupaju uživo na sceni TLZP-a prerušeni u sjajne domaće ili...

Nastavak na Story...

Keba kao legendarna Lejdi Gaga,Đura: Mene je od tebe strah, Ivan: Ti si Bog!

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2014

Još jedna emisija deli nas od velikog finala kada ćemo znati ime pobednika druge sezone spektakla „Tvoje lice zvuči poznato. U nedelju 21. decembra od 21 sat očekuje nas polufinale sa deset izvođača – imitatora koji ovog puta nastupaju uživo na sceni TLZP-a prerušeni u sjajne domaće ili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.