Noć odluke u TLZP-u! Večeras se biraju finalisti šoua!

Izvor: 24sata, 21.Dec.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć odluke u TLZP-u! Večeras se biraju finalisti šoua!

Još jedna emisija deli nas od velikog finala kada ćemo znati ime pobednika druge sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

Večeras od 21 sat očekuje se polufinale sa deset izvođača koji ovog puta nastupaju uživo na sceni TLZP-a prerušeni u sjajne domaće i strane muzičke zvezde.

Bane, Keba, Elena, Čipi, Ivan, Jelena, Katarina, Neda, Oki, Tanja će u polufinalnoj emisiji pored ocena i komentara žirija i drugih takmičara čuti i glas publike koja će glasati >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << sms porukama.

Na osnovu sabranih poena saznaće se kojih pet takmičara ulazi u finalnu emisiju.

U večerašnjoj epizodi ćemo videti Kebu kao Lejdi Gagu, Nedu kao Madonu, dok će Tanja Savić imitirati koleginicu Nedu Ukraden. Jelena Gavrilović će dati sve od sebe kao grupa "Florence and the Machine", a Ivan Jevtović će se oprobati kao "Stromae".

Bane će dati sve od sebe kao Aca Lukas, a Nenad Okanović postaje Rambo Amadeus, dok Čipi treba što vernije da predstavi grupu "Muse“. Elena Risteska će se transformisati u Siju, dok će Katarina Bogićević biti Kristina Peri.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.