TI SI NAGLUPLJI MUŠKARAC U KUĆI Miljana osula paljbu po Alenu zbog VOĐSTVA Kad uđe Joca, bićeš...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 17:32

"TI SI NAGLUPLJI MUŠKARAC U KUĆI" Miljana osula paljbu po Alenu zbog VOĐSTVA "Kad uđe Joca, bićeš..."

Haos za crnim stolom!

U Beloj kući uveliko je u toku raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Alena Hadrovića, kojeg je na tu funkciju postavio Bojan Savić koji je sinoć napustio velelepno imanje.

- Miljana Kulić, mali budžet, bez obzira što je bila dobra sa Bokijem. Ne zaslužuješ više od malog budžeta, od mene nikada nećeš dobiti veliki. Ti si sujetna, zla. Imaš nalete dobrote. Neverovatno koliko imaš sujetu, oštra si na jeziku, znaš da uvrediš ljude - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govorio je Alen.

- Glup si kao ona stvar, nemam inspiraciju da se svađam sa tobom. Najgluplji si muškarac u kući - rekla je Miljana Alenu.

- Maja je rekla da moraš da pričekaš kad je stigla garderoba, šta će biti kad Joca uđe, bićeš ohlađen - nastavila je Miljana.

- Na meni je o tome da razmišljam - uzvratio je Alen.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.