TI SI MONSTRUM AKO SE NE KAJEŠ! Zvezdan za SVE krivi Anđelu - Hoće da se vrati ženi, pa URNISAO ljubavnicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 09:39

"TI SI MONSTRUM AKO SE NE KAJEŠ!" Zvezdan za SVE krivi Anđelu - Hoće da se vrati ženi, pa URNISAO ljubavnicu!

Njen pokušaj da se opravda nije uspeo...

Zvezdan Slavnić je svratio do izolacije kako bi uzeo stvari za tuširanje, a tamo je ležala Anđela Đuričić.

Ona ga je zamolila da ostane par minuta kako bi popričali, a vodili su veoma zanimljiv razgovor. Kako je istakla, Anđela je odlučila da se povuče iz cele priče i veze sa njim, a posebno joj je loše otkako je u Belu kuću ušla njegova bivša nevenčana partnerka Ana Ćurčić.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja te pitam i da odlučim i ne, biće napolju, a siguran sam da ovde neću doneti nikakvu odluku - rekao je Zvezdan.

- Ali kažeš mi da znam, ali trenutno da mi kažeš - nastavljala je ona.

- Meni je u glavi da ne dozvolim da njeno zdravlje bude još gore. Ja ako se povučem i pozovem te sve će ostati kao što je bilo, osim ako se ne pomirim sa njom. Znam kroz šta je prošla i želim da joj bude ok - rekao je Zvezdan.

- Ukoliko se kaješ i želiš da se pomiriš sa njom, ja se neću mešati... - zaključila je Đuričićeva.

- To nema nikakve veze sa time. To je normalno! Bila bi monstrum da se ne kaješ. Meni se to desilo sa tobom, ne znam šta da ti kažem više. Ja neću ništa sada ovde da uradim pred njom iz poštovanja. Ako je moje i tvoje tako, ja neću pokazati to ovde - nastavio je Zvezdan.

- Moraš meni reći, ja sam zaslužila da znam - molila ga je Anđela, dok je on bio rezervisan.

- Prihvatam ako odlučim ranije, reći ću ti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.