TI SI MENTALNO OŠTEĆENA, SHVATI TO! JADNA SI I BEDNA! Zerina osula paljbu po Maji, ona samo ĆUTALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 19:40

"TI SI MENTALNO OŠTEĆENA, SHVATI TO! JADNA SI I BEDNA!" Zerina osula paljbu po Maji, ona samo ĆUTALA

Obećala je da će se smiriti!

I Zerina Hećo održala je predavanje Maji Marinković, koje će zasigurno pamtiti, a tiče se Marka Janjuševića Janjuša i njihovog odnosa.

- Najgore je kad se vratiš u realnost i shvatiš da te nacija gleda poraženu i bednu. A ti si istinski jadna i bedna. I još nemaš njega, ti ga nemaš. On će uraditi tebi sve što je uradio ženi. Imala si priliku da izađeš iz te priče koje je bila potpuno pogrešna. Kome se to isplatilo i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kom se filmu dobro završilo to? Ti si ku*vetina! Dotakni to dno. Ti si mentalno oštećena, shvati to - govorila joj je Zerina.

- Smiriću se - rekla je Maja tiho.

- Nećeš, ja te neću lažno tešiti - nastavljala je Zerina.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.