TI SI LOŠA KOPIJA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Luna izbacila pesmu, a evo šta kaže publika!

Izvor: Svet, 16.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TI SI LOŠA KOPIJA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Luna izbacila pesmu, a evo šta kaže publika!

Luna Đogani je, baš kao što je to uradila i pobednica prve sezone rijalitija Kija Kockar, odlučila da se bavi pevanjem.
Ona je objavila prvi spot “Deveti krug”, a kako je ranije rekla, prvu pesmu je posvetila sebi, dok tekst govori o svemu onome kroz šta je prošla u zadnje vreme, a tiče se emotivnog života.

Podsetimo, Luna je ranije govorila da ona nije ni blizi Anastasije Ražnatović i da ne misli da je kopira.
svetprintscreen
The post TI SI LOŠA KOPIJA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Luna izbacila pesmu, a evo šta kaže publika! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAKA PRASE ODSLUŠAO LUNINU PESMU, PA DONEO ODLUKU ONA ILI KIJA!

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2019

Baka Prase je, prema odluci svojih pratilaca, snimio video klip u kom je slušao novu pesmu Lune Đogani “Deveti krug” i dao svoj sud o njoj. – Bit me je oduvao od samog početka, ali moram da priznam da sam mislio da ima veće grudi kada sam je video uživo. Sad vidim da je u The post BAKA PRASE...

Nastavak na Scandal.rs...

Kad mi je trebala njena podrška, nisam je imala: Luna govorila o Anastasiji!

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 11:38

Đoganijeva, koja je sada objavila prvu pesmu “Deveti krug” i poput Anastasije krenula muzičkim vodama, otkrila je u emisiji da li ju je nekadašnja drugarica podržala:. Foto: Prntscrin. – Znam njen rad, pesme su joj top, ali se ne čujemo privatno. Kad mi je trebala podrška, nisam je imala,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.