Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKA PRASE ODSLUŠAO LUNINU PESMU, PA DONEO ODLUKU ONA ILI KIJA!

Baka Prase je, prema odluci svojih pratilaca, snimio video klip u kom je slušao novu pesmu Lune Đogani “Deveti krug” i dao svoj sud o njoj. – Bit me je oduvao od samog početka, ali moram da priznam da sam mislio da ima veće grudi kada sam je video uživo. Sad vidim da je u The post BAKA PRASE ODSLUŠAO LUNINU PESMU, PA DONEO ODLUKU ONA ILI KIJA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

"NIKADA NEĆEŠ BITI KAO KIJA" Baka Prase isprozivao Luninu novu pesmu i optužio je za krađu, pa ostavio komentar koji će Đoganijevu SIGURNO ZABOLETI

Izvor: Blic, 17.Avg.2019, 09:57

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase ponovo je podigao javnost na noge novim videom na jutjubu u kome je komentarisao trenutno aktuelnu muziku, odnosno, prvi singl Lune Đogani.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.