TEŠI JE: Evo KO je nakon cele NASILJE AFERE non stop pored Sonje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠI JE: Evo KO je nakon cele NASILJE AFERE non stop pored Sonje! (FOTO)

Ne napušta je ni na trenutak...

Tokom jučerašnjeg dana vest da je poznati folk pevač Aca Lukas brutalno pretukao bivšu suprugu Sonju preplavila je domaće medije i zaprepastila javnost.

OVO SE ČEKALO! Progovorio Željko Šašić! Evo šta je rekao povodom Lukasovog navodnog napada na Sonju!

U ovim trenucima Sonja nije sama, a društvo joj kako saznaje pink.rs, pravi dugogodišnja prijateljica, poznata voditeljka Dajana Paunović.

Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PRVA FOTKA koju je LUKAS objavio pošto je Sonja prijavila da ju je TUKAO! Svi povikali: KRALJU!

- Sonja i Dajana su prijateljice godinama. One su veoma bliske i sve pričaju jedna drugoj. Dajana je uz nju od samog početka, a sada se ni na trenutak nije odvajala od Sonje jer zna koliko joj znači njena podrška. Čim je čula šta se desilo, Dajana je došla u bolnicu kod Sonje, bila sve vreme uz nju i njene ćerke i ni na sekund je nije ostavljala samu. U ovoj teškoj situaciji za Sonju, Dajana je pokazala da joj je pravi prijatelj - kaže za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak Sonji.

A post shared by Sonja Vu (@sonjavu) on Aug 29, 2017 at 11:05pm PDT

Podsetimo, Sonja je policiji prijavila da ju je folker pretukao nakon što je upao u njen stan i počeo da lomi stvari. Ona je nakon toga završila u Urgentnom centru, a ovim povodom još se nije oglašavala za medije, dok je Lukas uputio javno pismo koje možete pročitati klikom na link OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLJUČNE REČI! Ovom rečenicom Sonja je pre svađe NAJAVILA HAOS koji će nastupiti sa Lukasom!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2017

Evo kako su govorili jedno o drugom...Pevač Aca Lukas i Sonja Vuksanović i dalje su zakonski u braku, ali već uveliko žive razdvojeno, a njihovi odnosi daleko su od dobrih. Već neko vreme mediji bruje o njihovim sukobima, a kulminacija je, čini se, nastupila juče kada je Sonja prijavila policiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.