KLJUČNE REČI! Ovom rečenicom Sonja je pre svađe NAJAVILA HAOS koji će nastupiti sa Lukasom!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLJUČNE REČI! Ovom rečenicom Sonja je pre svađe NAJAVILA HAOS koji će nastupiti sa Lukasom!?

Evo kako su govorili jedno o drugom.

Pevač Aca Lukas i Sonja Vuksanović i dalje su zakonski u braku, ali već uveliko žive razdvojeno, a njihovi odnosi daleko su od dobrih. Već neko vreme mediji bruje o njihovim sukobima, a kulminacija je, čini se, nastupila juče kada je Sonja prijavila policiji da ju je pevač tukao i naneo joj telesne povrede.

Ovo je PRVA FOTKA koju je LUKAS objavio pošto je Sonja prijavila da ju je TUKAO! Svi povikali: KRALJU!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Njih dvoje venčali su se 2010. godine, a za sedam godina, čini se, skladne ljubavi često su govorili jedno o drugom. Aca o Sonji kao ženi koja je ga je spasila, a ona o njemu je retko kada izgovorila lošu reč. Međutim, iz jedne rečenice koju je Sonja izgovorila pre nekoliko meseci moglo je da se nasluti da će kraj skoro doći...

Svojevremeno se Aca osvrnuo na priče da je Sonja preuzela finansije u kući i da vodi glavnu reč kada je reč o novcu.

- Nije mi Sonja uzela novčanik, ali otkako živimo zajedno, sve je zajedničko. Nebitno je čiji posao donosi više para, jer sve ide u jedan novčanik. Svoju ženu poštujem, volim i cenim njeno mišljenje. Ali, jeste bolje otkako je ona preuzela finansije, mnogo više imamo, da vam pravo kažem. Dok je novčanik bio kod mene, imao sam samo novčanik - iskren je do kraja Lukas u izjavi za "Blic".

Jovana Joksimović se vraća na TV ekran: Ovako će se oprostiti od gledalaca PRE POROĐAJA!

Jednom prilikom je za emisiju Exkluziv izjavio da bez Sonje ne bi izašao na pravi put.

- Meni je takva žena i bila potrebna. Žena koja grize. Kada hoće i zacrta, to mora da uradi - napomenuo je Lukas i podsetio da je ona bila tu kada je to bilo najpotrebnije, da ga izvuče iz svih problema.

Međutim, pre nekoliko meseci na proslavi rođendana sina Dajane i Žike Jakšića, Sonja se osvrnula na priče da je Aca glava kuće, a ona vrat i kratko izjavila:

- Ja sam se dobro obezbedila - aludirajući na sigurnost u kojoj uživa. Danas kada su klupka priče počela da se razmotavaju, možda je upravo ta rečenica bila glavni pokazatelj da je Sonja postala sigurna u sebe i da ima potpunu slobodu, da sada, iz sebi znanih razloga, stavi tačku na brak sa Lukasom.

Onda se od lepih reči sve preokrenulo i to sasvim drugu stranu. Nakon Sonjinih postupaka u javnosti, Lukas je imao potrebu da joj se javno zahvali na svemu i to na neočekivan način.

ON ZNA PRAVU ISTINU! Sevićkin prijatelj progovorio o Ani i Darku! Sve objasnio!

- Draga moja ljubavi, doduše bivša,

Uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo. Ja ću majci svog deteta ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si ipak majka moga deteta! Nameštaj afere ocu svog deteta, propagiraj se, reklamiraj se... - između ostalog napisao je Lukas krajem juna.

Sonja je i dalje ćutala. Jedino se ponekad oglašavala na društvenoj mreži Instagram i to kroz citate u kojma je na posredan način slala određene poruke. Nakon što je Lukas izjavio da pomirenja neće biti, ali da će uvek biti tu za nju, kratko se oglasila

"Nikad ne možeš izreći toliko mudrosti koliko možeš da prećutiš gluposti", napisala je tada Sonja uz objavljenu fotografiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.