TEODORA DŽEHVEROVIĆ DONELA ŠOK ODLUKU! Nakon provokativnih fotki, sada je objavila nešto što niko nije očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 22:09

TEODORA DŽEHVEROVIĆ DONELA ŠOK ODLUKU! Nakon provokativnih fotki, sada je objavila nešto što niko nije očekivao

Malo za promenu!

Za Teodoru Džehverović vezuje najčešće golotinja kada su u pitanju društvene mreže, posebno od momenta kad je osvanula fotografija na kojoj je Džehva potpuno gola, a njen Instagram profil mnoge podseća na OnlyFans, po objavama.

Dugo je odgovarala na prozivke, služila se sarkazmom i nastavljala s provokacijama, a sada je odlučila da pokaže svojim pratiocima nešto potpuno drugačije.

Naime, ona je odlučila da snimi kako pravi koktele >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za prijatelje, pa je detaljno objasnila kompletan postupak, a onda se javno pohvalila finalnim rezultatom.

- I večeras vam snimam kako pravim koktele. Bitan je balans - napisala je Teodora.

- Društvo kaže "ubija" - dodala je ona za kraj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.