TEKTONSKI POREMEĆAJI u Eliti - Miljana Kulić nasrnula na Lejdi Di, ODBRANILA svoju teritoriju (Zolu) po cenu DISKVALIFIKACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 09:24

TEKTONSKI POREMEĆAJI u "Eliti" - Miljana Kulić nasrnula na Lejdi Di, ODBRANILA svoju teritoriju (Zolu) po cenu DISKVALIFIKACIJE

Miljana Kulić ponovo je pokazala koliko je slaba na Lazara Čolića Zolu, te svakoga ko se nađe u njegovoj blizini pokušava da udalji na svaki mogući način.

Sinoć je u Beloj kući bila žurka, a Lazar Čolić Zola i Lejdi Di su u toku večeri zatražili specijalan zadatak od Drveta mudrosti.

Međutim, njihova prisnost razbesnela je Miljanu Kulić koja nikako nije mogla da se obuzda tokom cele večeri i trudila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da im zagorča svaki trenutak.

Dok su Lejdi Zola Šetali, Miljana im je išla u susret, a onda se zaletela i udarila Lejdi u glavu. Kulićeva je posle toga produžila svojim putem kao da se ništa nije desilo.

Očigledno da emocije sa Miljanine strane još uvek postoje i da ne uspeva da se obuzda kada je Zola u pitanju.

Posle fizičkg kontakta, ona je bacila Čolićeve stvari u jezero želeći da mu se osveti zbog prisnosti sa Lejdi Di.

Zola i Lejdi Di su bili na specijalnom zadatku jer su se Lejdi Di jeli slatkiši.

- Drvce, ja sam mnogo tužna danas, možda si video i želim brdo slatkiša. Predlog je da Zola i ja budemo malo bliski -rekla je Lejdi Di.

- Ja nisam rekao da bih voleo, može bilo šta, da bi devojka imala motivaciju za sledeći put -rekao je Zola.

- Hajde pokušajte, ukoliko budete uspešni, bićete nagrađeni -reklo je Drvo.

- Drvo idemo ali dolazimo brzo -rekao je Zola.

- Samo da mi se ova ne nakači -rekla je Lejdi.

Detaljnije pogledajte u videu.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.