TEK ONDA SE NE BI MOGLO ŽIVETI OD VAS! Gledateljka ISPROZIVALA Nadicu, ona joj odmah ODBRUSILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 22:56

"TEK ONDA SE NE BI MOGLO ŽIVETI OD VAS!" Gledateljka ISPROZIVALA Nadicu, ona joj odmah ODBRUSILA

Biće ovo uzbudljiva noć!

Ivana Šopić ugostila je večeras Filipa Cara i Nadicu Zeljković u emisiji "Narod pita". Gledaoci će tokom noći imati prilike da se uključuju uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima. Prva gledateljka koja je dobila tu priliku, rešila je da isproziva pobednicu.

- Znala sam da ste interni komercijalista. Zamislite da je završila neki fakultet, tek bi se hvalila, tek onda od vas ne bi moglo da se živi - rekla je gledateljka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Jesam, u kući, što se tiče komercijale i budžeta, jesam, ali se bavim ovim ugostiteljstvom već 30 godina - rekla je Nadica.

- Završila sam komercijalnu školu, nisam nastavila ugostiteljstvo. Moja ćerka je nastavila, kako bi bila kvalifikovana. Ja sam jedna radnica, kao što znate i sami. Da li bi se moglo živeti i da imam fakultet, možda zato što mnogo pričam, eksponiram, ne znam šta je gospođa htela da kaže. Nisam merodavna da pričam o tome - nastavila je Nadica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.