TEA TAIROVIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM?! Isplivao snimak, bliskost je više nego očigledna (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 12:56

TEA TAIROVIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM?! Isplivao snimak, bliskost je više nego očigledna (VIDEO)

Pevačica krije izabranika kao zmija noge...

Pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da pevačica Tea Tairović već dve godine ima bogatog dečka, biznismena koji se bavi kriptovalutama.

Ekipa emisije ''Paparaco lov'' pratila je atraktivnu pevačicu i usnimila je sa misterioznim muškarcem, za kog se sumnja da je njen izabranik.

Ekipa ''Paparaco lova'' pokušala je da dođe do snimaka Tee Tairović s imućnim dečkom.

Međutim nju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nakon emisije ''Amidži šou'' čekala majka Božica, a njih dve nastavile su zajedno do Novog Sada.

U narednim danima pevačicu je ekipa pomenute emisije ''uhvatila'' na aerodromu gde ju je sačekao menadžer sa kojim se prisno pozdravila.

Teodoru je sve vreme u stopu pratio misteriozni momak u crnom, sa kojim je pevačica bila vrlo bliska, a u jednom momentu ga je čak i zagrlila.

On joj je pomogao oko kofera, a ''Paparaco lov'' zabeležio je i njihov odlazak u kafić gde su sve vreme razgovarali.

Detaljnije pogledajte u snimku ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.