Izvor: Blic, 29.Mar.2023, 23:15

(VIDEO) OVO JE DEČKO TEE TAIROVIĆ SA KOJIM SE TAJNO VIĐA Paparaci je prvi put uslikali sa misterioznim mladićem

Pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da pevačica Tea Tairović već dve godine ima bogatog dečka, biznismena koji se bavi kriptovalutama, a ekipa emisije ''Paparaco lov'' došla je do sazanja da je u pitanju Ivan K. čije su fotografije i objavljene u okviru večerašnjeg priloga koji je posvećen pevačici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEA TAIROVIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM?! Isplivao snimak, bliskost je više nego očigledna (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 12:56

Pevačica krije izabranika kao zmija noge....Pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da pevačica Tea Tairović već dve godine ima bogatog dečka, biznismena koji se bavi kriptovalutama...Ekipa emisije ''Paparaco lov'' pratila je atraktivnu pevačicu i usnimila je sa misterioznim muškarcem,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.